Άρης: Το διπλό στοίχημα που θα κερδηθεί

Άρης: Το διπλό στοίχημα που θα κερδηθεί

Άρης και Ιντέγε θα βγουν ευνοημένοι από την μεταξύ τους συνεργασία την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Άρης πραγματοποίησε μια σπουδαία μεταγραφή με την απόκτηση του Μπράουν Ιντέγε. Μπορεί να μην το έχουν συνειδητοποιήσει πολλοί, τη δεδομένη, όμως, στιγμή η ομάδα της Θεσσαλονίκης διαθέτει τον κορυφαίο επιθετικό του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ναι, με όλα τα δεδομένα που έχουν να κάνουν με την αγωνιστική απραξία των τελευταίων μηνών, αλλά και πάλι. Βάλτε τα κάτω και θα δείτε ότι έχει τον καλύτερο επιθετικό. Αν ο Ιντέγε φτάσει το 60-70% του ποδοσφαιριστή που είδαμε στον Ολυμπιακό, τότε θα κάνει πλάκα σε αυτό το ελληνικό πρωτάθλημα.

Η μεταγραφή του Ιντέγε στον Άρη αποτελεί ένα διπλό στοίχημα το οποίο θα κερδηθεί , τόσο για τον Άρη όσο και για τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Μια κατάσταση από την οποία και οι δυο πλευρές θα βγουν ικανοποιημένες.

Ο Άρης ήθελε έναν επιθετικό «killer», έναν παίκτη που θα γεμίσει την αντίπαλη περιοχή και θα μπορεί να σκοράρει με κάθε πιθανό τρόπο. Αυτός, σε ότι αφορά τουλάχιστον τα δεδομένα γιατί όλα κρίνονται στο γήπεδο, είναι ο Μπράουν Ιντέγε.

Η ΠΑΕ έκανε την οικονομική υπέρβαση για να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη, γιατί στον Άρη τον πιστεύουν. Με πρώτο απ όλους τον Θόδωρο Καρυπίδη. Είναι σίγουροι για την επιλογή τους.
Ο Μπράουν Ιντέγε έψαχνε να βρει τη ποδοσφαιρική του Ιθάκη, μετά την λάθος απόφαση του να συνεχίσει τη καριέρα του στη Κίνα. Ο Άρης αποτελεί , ίσως, τη καλύτερη δυνατή επιλογή για τον ποδοσφαιριστή. Σε ένα πρωτάθλημα που γνωρίζει πολύ καλά, μια χώρα που του ταιριάζει και μια ομάδα με μέσους ποιότητας που μπορούν να τον «ταΐσουν» για να σκοράρει.

Το πιο σημαντικό, επίσης, είναι ότι ο ποδοσφαιριστής δείχνε μεγάλη διάθεση για να κερδίσει το στοίχημα και αυτό είναι πολύ σημαντικό και για τον ίδιο και για τον Άρη.

Υ.Γ Το θέμα του Μαντσίνι φυσικά και δεν έχει κλείσει ακόμα οριστικά για τον Άρη. Ο Φετφατζίδης, όμως, αποτελεί μια πολύ καλή και έξυπνη λύση για την ομάδα, με πολύ μικρό ρίσκο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ