Εξυγίανση: Λείπουν ήδη οι… Υπουργάρες και ο «Πούτιν»

Εξυγίανση: Λείπουν ήδη οι… Υπουργάρες και ο «Πούτιν»

Σε πανικό οι… εξυγιαντές με το «καλημέρα». Κατανοούν πως ο βασικός «μέτοχος» της πιο σκοτεινής περιόδου του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν υπάρχει πια...

Κάποτε το ελληνικό ποδόσφαιρο ήταν αυτοδιοίκητο. Με τα σοβαρά προβλήματά του, με τα λάθη του, με τις παραλείψεις και τις δυσκολίες του.

Από την στιγμή που ήρθε… η πρώτη φορά αριστερά (που λέει ο λόγος) το αυτοδιοίκητο στο ποδόσφαιρο χάθηκε. Η Κυβέρνηση του Αλέξη με Κοντονή και Βασιλειάδη έκανε το κουμάντο. Γνωστά τα όσα ζήσαμε με την προηγούμενη πλέον Κυβέρνηση.

Τον βασικό «μέτοχο» της… εξυγίανσης στην πιο σκοτεινή περίοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ότι ήθελαν οι «σύμμαχοι» το έκαναν πράξη Κοντονής και Βασιλειάδης. Με τον Τσίπρα να περιμένει με το tweet στο χέρι για να ευχηθεί στον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Και να επιδιώκει στην τελευταία του μέρα ως Πρωθυπουργός να πριμοδοτήσει με μια 30αρα εκατ. ευρώ από την ΕΡΤ και τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.

Με την… εξυγίανση του ΣΥΡΙΖΑ στο ελληνικό ποδόσφαιρο να καταλύει τα πάντα. Και να προσφέρει τα πάντα στα φιλαράκια του. Ότι θέλουν, από επόπτες σε τελικούς μέχρι γήπεδα και τηλεοπτικά συμβόλαια. Γιατί είναι οι φίλοι άλλωστε;

Λίγες ώρες χωρίς ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν, χωρίς τον βασικό τους «μέτοχο» και ήδη… σκούζουν! Τους… λείπουν βλέπετε οι… Υπουργάρες Κοντονής και Βασιλειάδης που δεν βγήκαν ούτε Βουλευτές, τους λείπει προφανώς και ο… Πούτιν.

Ο Έλληνας Πούτιν δηλαδή, ο Αλέξης Τσίπρας κατά τον Ιβάν Σαββίδη. Είναι όπως το «δικός μας» πρόεδρος της ΕΠΟ για τον Βαγγέλη Γραμμένο, κατά τον Ιβάν Σαββίδη.

Και έχουν έρθει σε πανικό οι… εξυγιαντές λίγες ώρες χωρίς τον βασικό τους «μέτοχο». Με ένα… ντου στον Αυγενάκη, τον νέο Υφυπουργό Αθλητισμού και ρίχνοντας και ένα «εμείς δεν έχουμε ανάγκη καμία Κυβέρνηση» (έτσι για να γελάσουμε και λίγο και να «δροσιστούμε» από τον καύσωνα) προσπαθούν σπασμωδικά να αντιδράσουν.

Τον Αυγενάκη που όπως εύστοχα έγραψε ο Διονύσης Δελλής θα πρέπει να προσέχει τους φίλους του…

Ο Αυγενάκης που έτσι και αλλιώς έχει πολύ δουλειά μπροστά του. Τι θα κάνει, πως θα το κάνει, αν θα πετύχει ή όχι θα το δούμε.

Το σίγουρο είναι πως έχει δύσκολο έργο σε όλα τα μέτωπα. Θα πρέπει να «καθαρίσει» πολύ βρωμιά όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Σίγουρα όμως είναι ήδη γνώστης της κατάστασης. Από αθλητισμό σκαμπάζει και αυτό είναι σημαντικό.

Η πλάκα όμως είναι πως οι «γνωστοί-άγνωστοι» των πληκτρολογίων, τα «παπαγαλάκια» της… εξυγίανσης ελπίζουν ακόμη πως θα μπορέσουν να συνεχίσουν να κάνουν κουμάντο. Πως θα συναποφασίζουν με τις… Υπουργάρες. Καλόμαθαν βλέπετε 4,5 χρόνια.

Για αυτό και επιχείρησαν να τον «στοχοποιήσουν» με το καλημέρα. Όταν βεβαίως ο Αυγενάκης πήγαινε στην Τούμπα για να δει το περσινό ματς του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα και το πόσταρε στα social media δεν υπήρχε πρόβλημα. Αλλά είπαμε, έτσι ξέρουν, έτσι έμαθαν, έτσι νομίζουν πως θα μπορούν να συνεχίσουν να κάνουν.

Το ζητούμενο όμως δεν είναι τι έκαναν ή τι θα προσπαθήσουν να κάνουν οι… εξυγιαντές αλλά θα επιστρέψουμε σε μια κανονικότητα στον ελληνικό αθλητισμό με ότι αυτό συνεπάγεται.
Θα τα δούμε να εξελίσσονται όλα. Τα πρώτα δείγματα άλλωστε θα έρθουν (λογικά) σύντομα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ