Δουλειά στο αθόρυβο!

Δουλειά στο αθόρυβο!

Με την υπογραφή νέου συμβολαίου ο Ολυμπιακός αναγνώρισε την προσφορά και την αφοσίωση του Ανδρέα Μπουχαλάκη!

Δεν είναι όλοι οι παίκτες «ίδιοι». Και στον αγωνιστικό χώρο και έξω από αυτόν. Και για να «χτίσεις» καριέρα σε αυτήν την εποχή θα πρέπει να ασχολείσαι με όλο το «παιχνίδι». Σαφώς και μετράνε οι επιδόσεις σου μέσα στις λευκές γραμμές, όμως παίζουν ρόλο και τα… like, όπως και η γενικότερη συμπεριφορά σου…

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης είναι παίκτης που προσφέρει πολλά χωρίς να εισπράττει περισσότερα όπως συμβαίνει με (αρκετούς) άλλους.Βλέπετε, το μάτι όλων μας πάει πιο πολύ στον παίκτη που θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, θα βγάλει την ασίστ ή θα κάνει την απόκρουση.

Κι αυτός που καλύπτει τόσα τετραγωνικά μέσα στο γήπεδο και πάει την μπάλα από τη μία γραμμή στην άλλη, αλλά και καλύπτει τα μετόπισθεν σε ποια «στατιστική» να βρεθεί; Προφανώς σε αυτήν που λαμβάνει υπόψη του μόνον ο προπονητής, ο Μαρτίνς στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Για αυτό και Πορτογάλος στηρίζει τον «Μπούχα» και σε αυτό το ξεκίνημα. Από πέρυσι το καλοκαίρι τον καθιέρωσε, καθώς πιθανότατα είχε μιλήσει με τον συμπατριώτη του Μάρκο Σίλβα και του είχε πει τα καλύτερα για το παλικάρι από την Κρήτη που δεν μιλάει πολύ, αλλά δουλεύει χωρίς να σταματά.

Από το 2013 ανήκει στον Ολυμπιακό ο «Μπούχα», τουτέστιν είναι ο πιο παλιός παίκτης της ομάδας, αφού ο Φορτούνης και ο Ομάρ έπιασαν λιμάνι ένα χρόνο αργότερα. Και μετά το «μεταπτυχιακό» στην Νότιγχαμ Φόρεστ, γύρισε όχι μόνο για να μείνει, αλλά για να αναλάβει και σημαντικό ρόλο στην ομάδα.

Ψηλό παιδί, με τεχνική κατάρτιση και με την ικανότητα να «διαβάζει» το παιχνίδι. Δεν είναι και λίγα όλα αυτά, όμως έχει κι ένα  μειονέκτημα-κατά την ταπεινή μας άποψη- για επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Είναι και πολύ καλό παιδί και σε αυτήν την εκδοχή η αποστολή σου δεν είναι εύκολη όχι μόνον στο γήπεδο, αλλά και στο τερέν της κοινωνίας.

Αν είχε λίγη παραπάνω «ένταση», για να το αναφέρουμε έτσι κομψά, τότε ίσως να απασχολούσε κι αυτός τους σκάουτερ των ξένων συλλόγων, καθώς από προσόντα έχει περισσότερα από τον Καμαρά. Του λείπουν ακόμη και κάποιες «στιγμές» που θα τον έκαναν σημαντικό και για την εξέδρα, αν και ο κόσμος με την πάροδο του χρόνου αρχίζει να συνειδητοποιεί την προσφορά του, όπως είχε συμβεί παλαιότερα και με την περίπτωση του Νταβίντ Φουστέρ.

Οι βαθμοφόροι άλλωστε έρχονται και παρέρχονται και οι «καλοί στρατιώτες» είναι αυτοί που συνεχίζουν πάντα στην πρώτη γραμμή της μάχης. Και ο Ανδρέας έχει όλα τα εφόδια όχι μόνο για να συνεχίσει αυτό που κάνει, αλλά και για να αποσπάσει κάποια στιγμή τα «γαλόνια» που δικαιούται…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ