Άρης – ΟΦΗ : Αδικία που δεν κέρδισε σε αυτό το Κλ. Βικελίδης

Άρης – ΟΦΗ : Αδικία που δεν κέρδισε σε αυτό το Κλ. Βικελίδης

Ο Άρης κόλλησε απέναντι στον ΟΦΗ σε ένα γήπεδο που θα ζήλευε η Superleague.

Δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί επ αόριστον το νικηφόρο σερί του Άρη στο πρωτάθλημα. Καμία ομάδα δεν μπορεί να κερδίζει συνεχώς. Ήταν όμως, αδικία που δεν κέρδισε σε αυτή την αναμέτρηση, σε αυτό το Κλεάνθης Βικελίδης. Ένα παιχνίδι που μόνο στο τυπικό του θέματος θύμιζε ότι διεξαγόταν για την Football League.

Ένα γήπεδο το οποίο θα ζήλευαν στο πρωτάθλημα της Superleague. Περισσότεροι από 13.000 οπαδοί του Άρη βρέθηκαν χθες στο Κλεάνθης Βικελίδης και δημιούργησαν μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. Θέλοντας να σπρώξουν την ομάδα τους στην νίκη. Και η αδικία, δεν έχει να κάνει με αγωνιστικούς λόγους, αλλά στο γιατί αυτός ο κόσμος δεν πανηγύρισε ένα γκολ.

Ο Άρης θα μπορούσε να χάσει αλλού βαθμούς και τελικά τους πήρε. Με ανατροπές, με γκολ στα τελευταία λεπτά. Αυτή τη φορά δεν τα κατάφερε. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού συνεχίζει να παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και κρατάει την τύχη της στα χέρια της. Ναι θα μπορούσε φυσικά να μεγαλώσει την διαφορά της από τις υπόλοιπες ομάδες. Όμως, παραμένει το μεγάλο φαβορί για την άνοδο.

Απαράδεκτη η συμπεριφορά του προπονητή του ΟΦΗ, Νίκου Παπαδόπουλου, σε ένα γήπεδο στο οποίο έχει αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής και απέναντι σε μια ομάδα την φανέλα της οποίας έχει φορέσει στο παρελθόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ