Ladies and gentlemen, from Los Amsterdam California…

Ladies and gentlemen, from Los Amsterdam California…

Πέντε χρόνια μου πήρε να σου μάθω τι είναι οφσάιντ και θα μας την πεις κιόλας; O Kαρίμ-Γιόχαν Τζαμπάρ είναι αυτός, μαζί με τον Τζάκσον άσπρισαν.

Τα παρεπόμενα της ευλογημένης κλήρωσης με τον Άγιαξ, δεν αφορούσαν μόνο το ότι μετρήσαμε τις δυνάμεις μας κόντρα σε ένα από τα μεγαθήρια της Ευρώπης και διαπιστώσαμε πως η…συκωταριά που κρέμεται ανάμεσα στα σκέλια μας, φτάνει ως τον αστράγαλο.

Είναι κι οι έξαλλοι πανηγυρισμοί της ΠΟΚεμον κοινότητας, που επιβεβαιώνουν πως το πραγματικό μέγεθος σου το αποτυπώνουν με μεγαλύτερη ακρίβεια οι αντιδράσεις των άλλων.

Αναμενόμενο για εκείνους που δε μπορούν να σε κερδίσουν, να πανηγυρίζουν που έχασες με τρία πέναλτι από την ομάδα που έριξε τετράμπαλο μέσα στο σπίτι της Ρεάλ, μερικούς μήνες πριν.

Για τους γαύρους πχ δεν είναι λίγο, πως η ιστορική ρήση του σερ Άλεξ με το άκρως τιμητικό για εκείνους «στο Champions League πρέπει είσαι σοβαρός, είτε παίζεις με τη Ρεάλ είτε ακόμα και με τον Ολυμπιακό…» θα μείνει αναλλοίωτη χωρίς ν΄ αντικατασταθεί με το «όπως και την Μπαρτσελόνα έτσι και τον ΠΑΟΚ, μόνο με τρία πέναλτι και διαιτησία 100% έχεις πιθανότητες! Και αν…»
Σε ακόμα χειρότερη θέση το χαρτί, που έπειτα από το λουμπάγκο κουβαλώντας τα κύπελλα που σηκώνουμε την τελευταία τριετία, ήρθε η ώρα να κάνει το γύρο του θριάμβου.

Κάπως έτσι, το πουλέν που ανακάλυψα πρόσφατα ο Τάσος Τσατάλης, βάλθηκε να ξεπεράσει τον ρεπόρτερ Κεφτετζόγλου, συσχετίζοντας τις κραυγές για τη Μαφία της Ουέφα, με τη στήριξη του ΠΑΟΚ στον Περέιρα που αποτελούσε επιλογή των διεθνών ομοσπονδιών, δηλαδή της μαφίας.

Οι αναφορές σε μαφία εκτοξεύονται από τον κόσμο της ομάδας και όχι την ΠΑΕ, όσο για την τελευταία, ουδέποτε στήριξε κάποιον Περέιρα. Απλώς τάχθηκε υπέρ της συνέχειας του ελέγχου των διεθνών ομοσπονδιών, είτε αυτές προσωποποιούνταν στον Περέιρα, είτε στην Ελένη Φουρέιρα.

Αν η πολιτική του ΠΑΟΚ ήταν αρπακολατζίδικη, θα ζητούσε την απομάκρυνση των ξένων διαιτητών, μετά την περσινή διαιτησία στο ΟΑΚΑ, όπου τους έσωσε ο Τίκγκααρντ. Καλύτερα Τίκγκααρντ όμως, παρά να αλωνίζουν οι Θωμάδες.

Δύσκολο όμως ν΄αντιληφθείς το αυτονόητο, όταν το…μεταχειρισμένο μπιφτέκι παράγει πιο επικίνδυνη διοξίνη…

Το χαρτί καίγεται και για έναν επιπρόσθετο λόγο, αφού κατάφερε να κρατήσει το ρεκόρ των μηδέν βαθμών στους ομίλους. Τι κι αν με τις δυο από τις τρεις ομάδες που βρέθηκε πέρσι στον όμιλο, πήραμε δυο ισοπαλίες. Με μείον βαθμούς θα τερματίζαμε μετά την καμπάνα για το ντου του Γιώργου Σαββίδη στον παρατηρητή του Άγιαξ-ΠΑΟΚ, όπως αποκάλυψε το to10.gr.

Είναι σίγουρο μάλιστα πως βαδίζοντας στα χνάρια του πατέρα του όπως κάθε παιδί, ο Γιώργης σίγουρα θα οπλοφορούσε. Αν όχι με μπαζούκας σαν τον Ιβάν, σίγουρα με πιστολάκι μαλλιών.
Τι κι αν ο Γιώργος Σαββίδης εδώ και 15 μέρες βρίσκεται στο Λος Άντζελες, μικρή σημασία έχει.

Το θετικό είναι πως ακόμα δεν έχει συμπληρώσει επτά χρόνια γάμου, μετά από το οποίο σύμφωνα με τους ειδικούς, βλέπεις λιγότερο ερωτικά τη γυναίκα σου από ένα σακί πατάτες.

Αφού δεν έχει παρέλθει η επταετία, λογικά είχε μαζί και τη σύζυγο, γιατί σε διαφορετική περίπτωση δε γλίτωνε την παντόφλα: «Βρε αχαΐρευτε, μου είπες ότι πας Λος Άντζελες και διαβάζω πως είσαι Άμστερνταμ με τις ξετσίπωτες;».

Τέλος πάντων για να να συμβιβάσουμε όσο γίνεται τα πράγματα, ας καταλήξουμε πως ο Γιώργης βρισκόταν στο Λος Άμστερνταμ.

Μην απορείτε που δε σας βγάζει τίποτα η αναζήτηση στη Google, έτσι συμβαίνει με τις μηχανές αναζήτησης, εμείς εδώ στο to10.gr κάνουμε ρεπορτάζ.

Παίζει και το σενάριο βέβαια να μην ήταν στην Αμερική τελικά και να επέλεξε πιο φθηνό προορισμό, δικαιώνοντας έτσι την αποκάλυψη Βίκτορα περί προβλημάτων ρευστότητας του Ιβάν.

Αντί για Λος Άντζελες που της είχε τάξει να την πήγε Άμστερνταμ κι επειδή εμείς οι ΠΑΟΚτσήδες φημιζόμαστε για τον λεγόμενο πρόλογο, να πούλησε και μούρη από πάνω: «Είδες μωράκι μου, σε 3 ώρες κάναμε το υπερατλαντικό, υπερηχητικό νοίκιασα για πάρτη σου…».

Τα υπόλοιπα είναι ευκολάκια, είπαμε άλλωστε πως εμείς οι ΠΑΟΚτσήδες είμαστε ειδικοί στο μπλα-μπλα.

Στην ερώτηση δηλαδή «ωραίο το Λος Άντζελες, αλλά βρε αγάπη μου που είναι οι ουρανοξύστες;» η απάντηση θα ήταν απλούστατη: «Αφού ΠΑΟΚ αφού ρε μπέιμπι, εδώ βλέπουμε έναν αετό με 8 κεφάλια, στους ουρανοξύστες με τους 4-5 ορόφους κόλλησες;».

Τα υπόλοιπα «μα εσύ μου έλεγες πως θα με πας στο γήπεδο που μεγαλούργησε ο Τζαμπάρ, ποιος είναι αυτός ο αλευρωμένος Κρόιφ; Και πολύ μεγάλο βλέπω τον αγωνιστικό χώρο για γήπεδο μπάσκετ» ξεπερνιούνται ακόμα πιο εύκολα:

«Άσε μας κουκλίτσα μου, πέντε χρόνια μου πήρε να σου μάθω τι είναι οφσάιντ και θα μας την πεις κιόλας; O Kαρίμ-Γιόχαν είναι αυτός, μαζί με τον Μάικλ Τζάκσον έτρεχαν στους πλαστικούς…»

Οι διακοπές του ζεύγους θα έκλειναν ειδυλλιακά με συναυλία των Doors, εκεί που ο κονφερασιέ προλόγισε τον Έλβις Πρίσλει με το μυθικό «ladies and gentlemen from Los Amsterdam California the Doors» και τον εκρηκτικό ήχο της κιθάρας του Τζίμυ Χέντριξ να ξεσηκώνει τα πλήθη…

Ας το απολαύσουμε παρέα, περιμένοντας όλοι την βαριά καμπάνα της Ουέφα για το ντου του Γιώργη.

Το επιθυμούμε κι εμείς, αλλιώς άντε να συνέλθουμε από την επικοινωνιακή καταιγίδα για τον «δικό μας Ινφαντίνο…»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ