Δεν γίνεται να μη σκοράρει ο Άρης

Δεν γίνεται να μη σκοράρει ο Άρης

Είναι πολύ σημαντικό το οτι η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες και το γκολ θα έρθει με την ποιότητα που υπάρχει.

Παιχνίδι καρμπόν με το περσινό ήταν αυτό της πρεμιέρας του πρωταθλήματος ανάμεσα στον Άρη και τον ΟΦΗ. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν πρώτοι το σκορ και στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησαν να διαφυλάξουν το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Ήταν ίσως καλύτερη η απόδοση του Άρη το Σάββατο σε σχέση με το παιχνίδι της περσινής περιόδου. Δεν μπήκε όμως το γκολ και αυτή ήταν η μεγάλη διάφορα.

Αν ο Ντιγκινί δεν έχανε το πέναλτι, τότε πιθανότατα μπορεί να είχαμε και το ίδιο σκορ. Δεν το έβαλε όμως και ο Άρης κόλλησε στην ισοπαλία.

Έχοντας μάθει άπαντες να κρίνουμε μόνο βάση αποτελέσματος -γιατί αν κέρδιζε η ομάδα ούτε το ένα δέκατο δεν θα ακούγαμε- πάμε να δούμε μερικά πράγματα που είναι δεδομένα και όχι αν και υποθέσεις.

Ο Άρης, λοιπόν, θα σκοράρει στα επόμενα παιχνίδια τα γκολ που χρειάζεται. Είναι πολύ σημαντικό το ότι η ομάδα δημιουργεί φάσεις και τελικές στην αντίπαλη εστία. Γιατί δεν θα τα χάσει ξανά ο Ιντέγε τα άχαστα.

Δεν γίνεται κάποιος που έχει στοιχειώδεις γνώσεις του αντικειμένου να μη βλέπει ότι η ομάδα παράγει ,δημιουργεί και ότι απλά δεν είναι απόλυτα έτοιμη.

Φσικά και χρειάζεται διορθώσεις και βελτίωση και σ αυτό θα βοηθήσουν οι κινήσεις που θα γίνουν, όπως για παράδειγμα του Μανσίνι που έρχεται το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.

Ο Άρης πρέπει να παρουσιάζεται καλύτερος από παιχνίδι σε παιχνίδι, αρχής γενομένης από αυτό στο Βόλο. Που δεν θα είναι καθόλου εύκολο…

Υ.Γ. Απαράδεκτος και ο διαιτητής αλλά και αυτοί στο VAR για τον μη καταλογισμό του πεντακάθαρου πέναλτι στο μαρκάρισμα του Ναστου στον Ιντέγε. Αλλά αφού είδαν ότι δεν το έδωσε -κακώς- ο διαιτητής οι παίκτες του Άρη έπρεπε να του ζητήσουν να δει το VAR. Δεν γίνεται να σε αδικούν και να μη μιλάς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ