Κομβικό το παιχνίδι με Ολυμπιακό για τον Άρη 

Κομβικό το παιχνίδι με Ολυμπιακό για τον Άρη 

Οι Κίτρινοι θέλουν νίκη-γιατρικό στο κυριακάτικο ντέρμπι στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Με το μαχαίρι στα δόντια πάει ο Άρης στη κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του Απόστολου Τερζή, μετά το άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα ,με αποκορύφωμα την ήττα απο την Λάρισα.

Αφήνω στην άκρη τις βλακείες που ακούγονται δεξιά και αριστερά απο ανθρώπους που είτε δεν νιώθουν από Άρη είτε από αυτούς που είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία να τα παρουσιάζουν όπως βολεύει.

Για τον Άρη η νίκη στο κυριακάτικο παιχνίδι είναι μονόδρομος.  Παράλληλα, όσο δύσκολη είναι και η συγκεκριμένη αναμέτρηση, τόσο αποτελεί και ευκαιρία για παίκτες και προπονητή να αλλάξουν τη κατάσταση.

Με νίκη οχι μόνο θα ανέβει βαθμολογικά, όχι μόνο θα πάρει ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και θα έχει την ευκαιρία να διορθώσει τις αδυναμίες του υπο καθεστώς ηρεμίας στο διάστημα της  διακοπής των αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

Το έργο του Άρη είναι δύσκολο τη Κυριακή, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όμως μπορεί να τα καταφέρει. Αυτό εξάλλου που έχει φανεί μέχρι τώρα είναι ότι οι κίτρινοι τα πάνε καλύτερα στα ντέρμπι, ενώ αντίθετα είχαν απώλειες σε όλα τα θεωρητικά πιο εύκολα παιχνίδια.

Το μόνο σίγουρο είναι οτι ο Άρης δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι. Χρειάζεται μια μεγάλη νίκη που θα τον ξυπνήσει και ο Ολυμπιακός αποτελεί τον ιδανικό αντίπαλο.

Αρκεί οι παίκτες του να παρουσιαστούν όπως πρέπει και στα 90 λεπτά του αγώνα και να μη θεωρήσουν οτι τελείωσε κάτι νωρίτερα.

Το Κλεάνθης Βικελίδης θα είναι κατάμεστο και οι οπαδοί του Άρη θα ετοιμάσουν τη δική τους ατμόσφαιρα και θα βάλουν δύσκολα στον Ολυμπιακό. Αυτή τη φορά, όμως θα πρέπει και η εικόνα της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο να συμβαδίζει με την εικόνα στις κερκίδες.

Υ. Γ Όπως ο Άρης δεν έγινε υπερομάδα μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, έτσι και δεν έγιναν όλοι… άχρηστοι μετά την ήττα απο τον Ηρακλή. Η ομάδα μπάσκετ χρειάζεται χρόνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ