Άρης : Ο Μυροφορίδης που κρατάει τα μπόσικα

Άρης : Ο Μυροφορίδης που κρατάει τα μπόσικα

Ο ρόλος του τεχνικού διευθυντή της ΠΑΕ Άρης στις μεταγραφικές κινήσεις του Ιανουαρίου.

Τα λάθη που έγιναν στον σχεδιασμό της περσινής αγωνιστικής περιόδου αλλά και τα υπέρογκα συμβόλαια για τα δεδομένα της Football League που υπέγραψαν αρκετοί παίκτες, ήταν ο βασικός λόγος της απόφασης του Θόδωρου Καρυπίδη να συνεργαστεί με τον Παύλο Μυροφορίδη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, εξάλλου, έχει την ευθύνη για το περσινό μπάτζετ και πληρώνει ακόμα τις επιλογές που έγιναν.

Εκτός από την στελέχωση του ρόστερ στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, που σε γενικές γραμμές κρίνεται επιτυχημένο -με δεδομένη, βέβαια, την ανάγκη για ενίσχυση με κεντρικό αμυντικό , δημιουργικό χαφ και επιθετικό- , είναι ξεκάθαρο ότι ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ κρατάει και τα μπόσικα. Κοινώς; Προσέχει για να έχει. Τόσο αυτός, όσο και ο Άρης.

Η ΠΑΕ αυτή τη στιγμή πληρώνει δυο ομάδες. Το νυν ρόστερ και κάποιους παίκτες από την περσινή αγωνιστική περίοδο. Με ευθύνη του Καρυπίδη θα πει κάποιος. Φυσικά. Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι δεν ισχύει. Και αυτός είναι που τα πληρώνει, χωρίς, μάλιστα, σχεδόν καθόλου έσοδα.

Ο Παύλος Μυροφορίδης είναι αυτός που θα βάλει φρένο στην παρορμητικότητα του Θόδωρου Καρυπίδη. Ο οποίος, φυσικά, έχει πάρει το μάθημα του από την περσινή αγωνιστική περίοδο. Το «Δεν πειράζει, θα ανέβουμε και θα τα πληρώσουμε», φαίνεται ότι δεν υπάρχει για τον τεχνικό διευθυντή.

Φυσικά κι αυτός και ο προπονητής Δημήτρης Σπανός βλέπουν το ίδιο πράγμα με όλους εμάς. Ότι ο Άρης μπορεί να είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, χρειάζονται όμως προσθήκες σε ορισμένες θέσεις. Θα προτιμήσει, όμως, να κάνει μια κίνηση λιγότερη τον Ιανουάριο, παρά να θέσει σε κίνδυνο το κλίμα στα αποδυτήρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ