Ανατολού Εφές – Ολυμπιακός : Αφού δεν τον σέβεστε, θα τον φοβάστε

Ανατολού Εφές – Ολυμπιακός : Αφού δεν τον σέβεστε, θα τον φοβάστε

Σε μία πόλη που έχει δοξαστεί και σκοράρει με κάθε τρόπο, έχει ξεκινήσει σούπερ στο πρώτο ημίχρονο, όμως γίνεται ο αρνητικός πρωταγωνιστής για την ομάδα του με σωρεία λαθών. Και όμως όταν η μπάλα ζυγίζει «τόνους» αυτός είναι και πάλι εκεί. Σιγά μην φοβηθεί να πάρει.

Ο παίκτης που κάποιοι Έλληνες οπαδοί αλλά και δημοσιογράφοι λατρεύουν να μισούν, δήλωσε ξανά «παρών».

Ο Βασίλης Σπανούλης απέδειξε γιατί όπου και να παίζει ο Ολυμπιακός, ο κόσμος τον αποθεώνει για το μπασκετικό του μεγαλείο. Γιατί μαζεύεται στα γήπεδα της επαρχίας για ένα του αυτόγραφο και μία φωτογραφία μαζί του.

Για μία ακόμα φορά απέδειξε ότι είναι ρομπότ και όχι άνθρωπος. Ετσι τον λένε στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια. Ξέχασε τις λανθασμένες επιλογές του και σίγησε και πάλι τους Τούρκους, οι οποίοι είδαν για δεύτερη φορά φέτος τον Ολυμπιακό να φεύγει θριαμβευτής από την γειτονική χώρα.

Λοιδορήθηκε πολύ ο αρχηγός ολο αυτό το διάστημα. Γράφτηκε ακόμα και ότι κολλάει πια τα τελευταία ένσημά του με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Όπως έλεγε ένα παλιό κομμάτι των Active Member, το Ακου Μάνα, «αφού δεν με σέβεστε, θα με φοβάστε».

Σκορπάει και πάλι τρόμο λοιπόν σε όποιον τον αμφισβητεί. Ακόμα και σε μία μερίδα οπαδών της ίδιας της ομάδας του που έχουν ξεχάσει τι έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια. Ο ηγέτης των «ερυθρόλευκων» νιώθει καλύτερα από ποτέ.

Είναι από τους παίκτες που στο τέλος ΠΡΕΠΕΙ να πάρει την απόφαση για την ομάδα του. Ακόμα και να είναι άστοχη η προσπάθειά του και δεν νικήσει ο Ολυμπιακός. Το έχει κερδίσει με το σπαθί του.

Υ.Γ1 Δεν θα ξεχάσω ποτέ έναν παίκτη του Ολυμπιακού, ο οποίος μετά τον περσινό ημιτελικό με την ΤΣΣΚΑ και το ξέσπασμα του Σπανούλη μου είχε πει μεταξύ σοβαρού και αστείου πως «ο άνθρωπος δεν πάει καλά. Κανείς δεν μπορεί να το εξηγήσει αυτό που κάνει. Μπορεί για 38 λεπτά να είναι αρνητικός και για δύο να πάρει το παιχνίδι μόνος του. Είναι εξωγήινος…». Πόσο δίκιο είχε τελικά έτσι…

ΥΓ2 Η Εφές είναι με διαφορά η χειρότερη ομάδα στην φετινή Ευρωλίγκα. Με παικταράδες αλλά με μηδέν χημεία και μηδέν ρόλους. Για μία ακόμα χρονιά που οι Τούρκοι πετούν έτσι στον Βόσπορο τα ωραία τους, ελάχιστα φορολογημένα, λεφτουδάκια τους.

ΥΓ3 Ποιος θα του το έλεγε ότι χωρίς τον Πρίντεζη θα μάζευε δύο σερί ροζ φύλλα αγώνα.

ΥΓ4 Και όμως ο Μπόγρης, παρά το κακό του πρώτο 5λεπτο, ήταν ωφέλιμος στα υπόλοιπα 10 λεπτά που πάτησε παρκέ. Με τέσσερις πόντους, καλές άμυνες στον Στίματς και ποιοτικές ανάσες στον ΜακΛιν.

ΥΓ5 Μακάρι να συνεχίσει έτσι ο Παπαπέτρου. Δεύτερη κολλητή σκληρή εμφάνιση ως πάουερ φόργουορντ από τον «Πάπι», την ώρα που ο Αγραβάνης είναι έξω για όλη τη χρονιά, ο Ουίλτζερ προσπαθεί να μπει σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς και ο Πρίντεζης έβλεπε το παιχνίδι από την τηλεόραση του σπιτιού του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ