Κερδίζει βαθμούς και αυτοπεποίθηση ο Άρης 

Κερδίζει βαθμούς και αυτοπεποίθηση ο Άρης 

Η ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, πραγματοποιώντας σοβαρή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναιτωλικό και κάνοντας διαχείριση, παρά τη μέτρια παρουσία, στο δεύτερο.

Ο Άρης πέτυχε το αυτονόητο στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Πήρε μια νίκη με 2-0, ενώ θα μπορούσε να πετύχει και περισσότερα τέρματα και ανέβηκε στη βαθμολογία.

Παράλληλα, με το δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο της  -μετά και την επικράτηση επί της Ξάνθης στα Πηγάδια- η ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ κερδίζει ψυχολογία ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο Γερμανός τεχνικός έκανε ιδανικό ξεκίνημα στον πάγκο του Άρη,  σε οτι αφορά τουλάχιστον τη βαθμολογική συγκομιδή.

Ο Άρης, φυσικά, δεν έθελξε με την απόδοση του στο χθεσινό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ήταν σοβαρός στο πρώτο ημίχρονο και κατάφερε να προηγηθεί με 2-0, με τις εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι των Ιντέγε και Γκάμα.

Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης ο Άρης επέλεξε να διαχειριστεί το παιχνίδι και το κατάφερε σε μεγάλο βαθμό,  με εξαίρεση το διάστημα από το 45′ έως το 60′ και έφτασε σχετικά εύκολα σε μια δεύτερη συνεχόμενη νίκη.

Το μπλακ άουτ, πάντως, που έπαθε η ομάδα του στο ξεκίνημα του δευτερου ημιχρόνου είναι κάτι που θα προβληματίσει σίγουρα τον Ένινγκ.

Στα θετικά στοιχεία το γεγονός ότι ο Άρης όχι μόνο πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του, αλλά κατάφερε και στο χθεσινό παιχνίδι να κρατήσει ανέπαφη την εστία του.

Πριν το παιχνίδι με τη Ξάνθη ο Άρης ήταν με τη πλάτη στον τοίχο και οι άνθρωποι του ήξεραν ότι για να παραμείνουν εντός στόχων, έπρεπε να κερδίσει την επόμενη τετράδα αγώνων.

Κατάφερε να κερδίσει τα δυο πρώτα και πλέον πηγαίνει να πετύχει τη τρίτη του συνεχόμενη νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Υ. Γ Είναι ξεκάθαρο οτι ο Ένινγκ θέλει να κάνει σαφές οτι όλοι οι παίκτες υπολογίζονται και αυτό δείχνουν και οι αλλαγές που έκανε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ