Ολυμπιακός : Η ερώτηση των… πολλών εκατομμυρίων!

Ολυμπιακός : Η ερώτηση των… πολλών εκατομμυρίων!

Κατά πόσο θα αλλάξει ο Ολυμπιακός αυτόν το μήνα; Οι απαντήσεις θα μας δοθούν άμεσα!

Το «φρέσκο» πρόσωπο στον Ολυμπιακό για το πρώτο ματς της χρονιάς στην Λάρισα θα είναι –αν δεν μας προλάβουν οι εξελίξεις- ο Χατζισαφί που ακολουθώντας τα χνάρια του φίλου και συμπατριώτη του Καρίμ Ανσαριφάρντ πραγματοποίησε κι αυτός το δρομολόγιο Πλατεία Νέας Σμύρνης-Ρέντη, όπως και αρκετοί ακόμη ποδοσφαιριστές στο πρόσφατο (κι όχι μόνο) παρελθόν.

Κι όπως ο δρόμος δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα για τον Ανσαριφάρντ, ο οποίος «προσπέρασε» την … αντίδραση δύο προπονητών (Μπέντο, Χάσι) για να μπορέσει να παίξει και να είναι σήμερα πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος έτσι κι ο Χατζισαφί θα βρει μπροστά του δύο από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού στη μέχρι τώρα διαδρομή, τον Κούτρη και τον Μάριν, όμως είναι προφανές ότι θα διεκδικήσει τα «δικαιώματά» του.

Από κει και πέρα το βασικό ζήτημα που προκύπτει είναι το κατά πόσο θα αλλάξει ο Ολυμπιακός αυτόν το μήνα και αυτή ίσως θα μπορούσε και να ήταν η ερώτηση όχι του… ενός αλλά των πολλών εκατομμυρίων ευρώ!

Με την έννοια ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεκινήσει την προεργασία για κάποιους ποδοσφαιριστές που προβλέπεται να αποχωρήσουν όπως επίσης θα πρέπει να θεωρήσουμε ως δεδομένο ότι «δουλεύουν» και κάποιες περιπτώσεις παικτών που πρόκειται να έρθουν.

Προφανώς και ο Ολυμπιακός έχει κάθε λόγο να κρατά κλειστά τα χαρτιά του. Στο παρελθόν μας έχει… μάθει ότι κρατάει στο προσκήνιο κάποιες υποθέσεις οι οποίες δεν τον ενδιαφέρουν στην πραγματικότητα, αλλά με αυτόν τον τρόπο μπορεί και ασχολείται με αυτές που πραγματικά τον απασχολούν.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι θα φύγουν περισσότεροι και θα έρθουν λιγότεροι. Και είναι σαφές ότι υπάρχουν περιπτώσεις που «συνδέονται» μεταξύ τους. Ο Ιγκόρ Σίλβα για παράδειγμα περιμένει αν θα προκύψει πρόταση για να φύγει από τώρα ο Φιγκέιρας ώστε να πιάσει λιμάνι (ή να μείνει στην Τρίπολη) ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη που δεν μπορεί να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, όσο υπάρχουν στο Ρέντη ο Μποτία και ο Βούκοβιτς.

Όλα αυτά αφορούν την άμυνα, όμως τα… καλά θα πρέπει να τα περιμένει κανείς από την επίθεση. Αυτός είναι και ο στόχος άλλωστε στον Ολυμπιακό, να γίνουν μία δύο κινήσεις που θα στείλουν το μήνυμα και στο εσωτερικό της ομάδας, αλλά και κυρίως στο… εξωτερικό. Με απλά λόγια η αίσθηση που έχει δημιουργηθεί στην πιάτσα είναι ότι οι ερυθρόλευκοι θέλουν να ανεβάσουν τον πήχη σε τέτοιο ύψος ώστε να μην μπορέσουν να ακολουθήσουν οι ανταγωνιστές τους και να περάσουν και πάλι από… κάτω, όπως συμβαίνει εδώ και τόσα χρόνια!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ