Ο Μεγάλος Περίπατος…

Ο Μεγάλος Περίπατος…

Το μεγαλεπήβολο σχέδιο του Βαγγέλη Μαρινάκη, εκτελεί στην εντέλεια ο αρχιτέκτονας Πέδρο Μαρτίνς!

Ο αρχιτέκτονας υπήρχε από πέρυσι, αλλά χρειαζόταν χρόνο προσαρμογής. Έχτιζε μια ομάδα από την αρχή. Από πλευράς τίτλων, η σεζόν δεν πήγε καλά, αλλά μπήκαν οι βάσεις για ένα έργο που θα μείνει στην ιστορία. Ένα έργο εντυπωσιακό, που ομορφαίνει τη ζωή των φίλων της ομάδας και περιμένουν πώς και πώς τις τελευταίες… πινελιές.

Το μεγαλεπήβολο σχέδιο του Βαγγέλη Μαρινάκη, ήταν ο Μεγάλος Περίπατος του Θρύλου! Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, εκτίμησε το ταλέντο του Πορτογάλου καλλιτέχνη και τον άφησε να δημιουργήσει. Κι αυτός, έβαλε όλη του την μαεστρία για να φτάσουν σήμερα οι φίλοι των Πειραιώτων να απολαμβάνουν μια ομάδα με τεράστια ποιότητα που δίνει τα πάντα μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Έχουμε και λέμε. Μέχρι στιγμής, το σύνολο του περιπάτου περιλαμβάνει 29 παιχνίδια χωρίς ήττα (μόνο τη φετινή σεζόν…), νίκες στα περισσότερα ντέρμπι (δεν υπάρχει ομάδα που δεν βρέθηκε στο καναβάτσο…), 60 γκολ υπέρ και μόλις 10 κατά και βαθμολογική διαφορά που ζαλίζει!

Αξίζει κάποιος να δει τις… παρεμβάσεις. Με τον «αιώνιο» αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ο Ολυμπιακός μετρά δύο νίκες και μία ισοπαλία. Ίδιος απολογισμός και με τον ΠΑΟΚ. ενώ με την ΑΕΚ το… μενού είναι μία μία νίκη και μια ισοπαλία. Ως εκ τούτου, το πρωτάθλημα βάφτηκε κόκκινο και τα πλέι οφ μετατράπηκαν σε προετοιμασία για την τεράστια αναμέτρηση με την Γουλβς.

Η διαδρομή του Μεγάλου Περιπάτου, περνά και από το Κύπελλο. Εκεί που ο φετινός αντίπαλος, ο ΠΑΟΚ, έπαιζε το τελευταίο του χαρτί για κάτι καλό στη φετινή σεζόν. Ήρθε στο Καραϊσκάκη για να κάνει τη ζημιά και στο πρώτο ημίχρονο, έδειχνε ότι μπορεί να πετύχει τον στόχο του. Αλλά ο αρχιτέκτονας, ο Πέδρο Μαρτίνς, έκανε τις παρεμβάσεις που έπρεπε και ο περίπατος συνεχίστηκε. Μία ακόμη παράσταση απέμεινε σε αυτή την διοργάνωση για να φτάσει ο Ολυμπιακός στο νταμπλ.

Φυσικά το… έργο του Πορτογάλου παρουσιάζεται και στην Ευρώπη, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν κάνει και εκεί περήφανους τους φίλους τους. Ζωντανός στο Γιουρόπα Λιγκ και ένα ματς, πριν από την πρόκριση στους προημιτελικά. Αν αυτό συμβεί, που μπορεί να συμβεί, ο Ολυμπιακός θα έχει την μεγάλη ευκαιρία να γράψει την πιο χρυσή σελίδα στην τεράστια ιστορία του και τον Μεγάλο Περίπατο να τον θαυμάζουν και οι Ευρωπαίοι…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ