Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στις διακοπές

Η Σίσσυ Χρηστίδου αποκάλυψε πόσα κιλά πήρε στις διακοπές

Και πόσα κιλά θέλει να χάσει ακόμα η Σίσσυ

Ήταν ένα καλοκαίρι γεμάτο για τη Σίσσυ Χρηστίδου, ένα καλοκαίρι που αγάπησε και φρόντισε το σώμα της και δεν μας το έκρυψε. Μετά από μια διατροφή με την οποία κατάφερε να χάσει αρκετά κιλά, η Σίσσυ έκανε πολλές διακοπές, σε πολλά νησιά και όπως είδαμε είχε χαλαρώσει λίγο τη δίαιτά της.

Κι επειδή ο Σεπτέμβριος, είναι μήνας γενεθλίων και ξεκινημάτων για την παρουσιάστρια, η Σίσσυ αποφάσισε να αποκαλύψει που βρίσκεται αυτή τη στιγμή με τα κιλά, την άσκηση και τη διατροφή.

«Πέρσι ρύθμισα τα προβλήματα υγείας, πέταξα δεκαεπτά κιλά και φέτος το καλοκαίρι πήρα τρία κιλά. Επανήλθα σε πρόγραμμα διατροφής, ο στόχος ήταν τα είκοσι κιλά, είχα χάσει 17, πήρα και τρία, οπότε θέλω ακόμα να χάσω άλλα πέντε κιλά.

Αλλά σκέφτομαι πως πρέπει να είμαι και δύο μείον για να έχω το περιθώριο να παίρνω οπότε για να μην στα πολυλογώ, θέλω να χάσω ακόμα επτά κιλά, γιατί δεν είμαι και η Αλεξάνδρα Αμπρόζιο», τόνισε η Σίσσυ.

Η Χρηστίδου τόνισε πως θα κάνει μια αυστηρή διατροφή αλλά χωρίς ακρότητες ενώ όσον αφορά τη γυμναστική, η Χρηστίδου αποκάλυψε πως θα ακολουθήσει ένα πιο αυστηρό πρόγραμμα άσκησης με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ