H Chiara Ferragni μας δείχνει την κοιλίτσα της ποζάροντας topless

H Chiara Ferragni μας δείχνει την κοιλίτσα της ποζάροντας topless

Περιμένει το δεύτετρο παιδί της!

Ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της λίγες εβδομάδες πριν, και λίγες μέρες αργότερα αποκάλυψε ότι αυτή τη φορά περιμένει κοριτσάκι! Ο λόγος για τη διάσημη fashion blogger και επιχειρηματία Chiara Ferragni, η οποία έχει ήδη έναν κούκλο γιο τριών ετών.

Η όμορφη Ιταλίδα, η οποία είναι παντρεμένη με τον διάσημο τραγουδιστή Fedez, δεν βλέπει την ώρα να γνωρίσει την κόρη της, ενώ παράλληλα συνεχίζει να ασχολείται κανονικά με τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Όσο για εμάς, που την ακολουθούμε και τη θαυμάζουμε, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τα ντοκουμέντα της Chiara μέσω Ιnstagram κατά τη διάρκεια της καραντίνας, όπου φρόντισε να περιγράφει γλαφυρά την κατάσταση που επικρατούσε στο πολύπαθο Μιλάνο –όπου μένει κιόλας- χωρίς ωστόσο να χάνει την αισιοδοξία και το χαμόγελό της.

Για την ώρα τα χαμόγελα επέστρεψαν για την ίδια και τους συμπατριώτες της (κρατάμε μικρό καλάθι) και η διάσημη blogger απολαμβάνει τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Μάλιστα λίγες ώρες πριν, ανέβασε και μία topless φωτογραφία της, προκειμένου να μας δείξει πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της. Όπως μάλιστα αποκάλυψε, είναι ήδη 18 εβδομάδων.

Δες την παρακάτω gallery:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ