Το συγκινητικό αντίο του Χάρισον Φόρντ στον Σόν Κόνερι, τον πατέρα του στο Ιντιάνα Τζόουνς

Το συγκινητικό αντίο του Χάρισον Φόρντ στον Σόν Κόνερι, τον πατέρα του στο Ιντιάνα Τζόουνς

Οι δύο ηθοποιοί εμφανίστηκαν μαζί στο φιλμ του 1989 «Ο Ιντιάνα Τζόουνς και η Τελευταία Σταυροφορία», με τον Σον Κόνερι να υποδύεται τον πατέρα του Χάρισον Φορντ Χένρι Τζόουνς.

Οι δύο ηθοποιοί εμφανίστηκαν μαζί στο φιλμ του 1989 «Ο Ιντιάνα Τζόουνς και η Τελευταία Σταυροφορία», με τον Σον Κόνερι να υποδύεται  τον πατέρα του Χάρισον Φορντ Χένρι Τζόουνς.

«Ήταν ο πατέρας μου… όχι στη ζωή, αλλά στο Indy III», είπε ο Χάρισον Φορντ σε συνέντευξή του στο Variety.     1.11.2020 Ο Σον Κόνερι έπασχε από άνοια και «έφυγε γαλήνια στον ύπνο του»

«Δεν ξέρετε πόσο ευχάριστο μπορεί να είναι να σε πληρώνει κάποιος για να κάνεις βόλτα έχοντας στην πλευρική θέση μιας ρωσικής μοτοσικλέτας που αναπηδά κατά μήκος ενός ανώμαλου, ορεινού μονοπατιού, τον Σον Κόνερι», είπε αναφερόμενος σε μια χαρακτηριστική σκηνή της ταινίας Ιντιάνα Τζόουνς.

«Θεέ μου διασκεδάσαμε τόσο… αν είναι στον παράδεισο, ελπίζω να έχουν γήπεδα γκολφ. Αναπαύσου εν ειρήνη, αγαπητέ φίλε», πρόσθεσε.

Πέρα από τον Φορντ, πολλοί αστέρες του Χόλιγουντ όπως, ο Κέβιν Κόσνερ ο Μάικλ Κέιν, ο Ντάνιελ Κρεγκ και ο Πιρς Μπρόσναν έχουν αναφερθεί με θερμά λόγια στον ηθοποιό μιλώντας κυρίως για τον εμβληματικό του ρόλο ως Τζέιμς Μποντ στον κινηματογράφο.

Πηγή: lifo.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ