Η Maria Sharapova αρραβωνιάζεται με τον πρώην σύζυγο της κολλητής της Meghan Markle (pics)

Η Maria Sharapova αρραβωνιάζεται με τον πρώην σύζυγο της κολλητής της Meghan Markle (pics)

Νέος αρραβώνας για τη Maria Sharapova.

Η 33χρονη Ρωσίδα η οποία πριν από λίγους μήνες αποσύρθηκε από την ενεργό δράση στο τένις είναι πλέον αρραβωνιασμένη με τον εκλεκτό της καρδιάς της, τον Alexander Gilkes.
Οι δυο τους ανακοίνωσαν τα ευχάριστα στα social media και δέχονται ευχές από τους γνωστούς αλλά και από τους φαν της τενίστριας. Το ζευγάρι είναι μαζί από τον Οκτώβριο του 2018.

Ο Alexander είναι ιδιοκτήτης εταιρείας διαδυκτιακού οίκου δημοπρασιών, είναι Βρετανός εκατομμυριούχος και στενός φίλος του πρίγκιπα Χάρι και του πρίγκιπα Ουίλιαμ. Η Sharapova και ο Gilkes αντάλλαξαν ευχές και δημόσια με την Maria να σημειώνει ότι είπε το ναι από την πρώτη ημέρα.

Ο Alexander Gilkes ήταν παντρεμένος με την σχεδιάστρια Misha Nonoo – η οποία λέγεται ότι ήταν αυτή που κανόνισε το πρώτο ραντεβού της Meghan Markle με τον πρίγκιπα Χάρι – αλλά χώρισαν το 2016 μετά από 13 χρόνια μαζί. H σχεδιάστρια παντρεύτηκε πέρυσι με τον επιχειρηματία Michael Hess.

Πάντως, οι βασιλικοί δεσμοί δεν τελειώνουν με την Meghan Markle, καθώς ο αρραβωνιαστικός της Maria Sharapova φοίτησε στο Ίτον μαζί τους πρίγκιπας Χάρι και Γουίλιαμ. Μάλιστα, ήταν προσκεκλημένος στον βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Kate Middleton το 2011, ενώ ο μικρότερος αδερφός του Τσάρλι, υπήρξε ζευγάρι με την Pippa Middleton για χρόνια.

Η Ρωσίδα τενίστρια που ζει μόνιμα στις ΗΠΑ και στην Καλιφόρνια έχει αρραβωνιαστεί στο παρελθόν με τον Σάσα Βούγιανιτς ενώ από το χώρο του τένις είχε σχέσεις με τον Άντι Ρόντικ και τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Πηγή: e-radio.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ