Βόμβα! Μενεγάκη – Παντζόπουλος – Λάτσιος στην αστυνομία της Κηφησιάς!

Βόμβα! Μενεγάκη – Παντζόπουλος – Λάτσιος στην αστυνομία της Κηφησιάς!

Βόμβα! Μενεγάκη – Παντζόπουλος – Λάτσιος στην αστυνομία της Κηφησιάς!!!

Βόμβα! Μενεγάκη – Παντζόπουλος – Λάτσιος στην αστυνομία της Κηφησιάς!!! Το περίμενε καποιος να τους δει μαζί και τους τρεις στο τμήμα;  Τι συνέβει ξαφνικά; Πως βρέθηκαν όλοι μαζί στην αστυνομία; Ελένη Μενεγάκη, ο Μάκης Παντζόπουλος και ο Γιάννης Λάτσιος συναντήθηκαν στο παράρτημα της τουριστικής αστυνομίας στην Κηφισιά, ενώ μαζί τους ήταν και οι τρεις κόρες τους.

Αυτό βέβαια, έγινε  προηγούμενη χρονιά, όταν ήταν ακόμα δυνατό το να πετάξει για …Μαλδίβες!

Πρώτος έφτασε ο Γιάννης Λάτσιος και παρέμεινε για περίπου μισή ώρα, ενώ αργότερα το αστυνομικό τμήμα επισκέφθηκαν η Ελένη Μενεγάκη, ο Μάκης Παντζόπουλος και οι τρεις κόρες της παρουσιάστριας Μαρίνα, Λάουρα και Βαλέρια.

Όπως αναφέρει το περιοδικό Λοιπόν η επίσκεψη έγινε για την ανανέωση των διαβατηρίων των παιδιών, αφού η παρουσιάστρια και ο σύντροφός της ετοιμάζουν μια εξωτική εξόρμηση για τα Χριστούγεννα, πιθανότατα στις Μαλδίβες. Εδώ και χρόνια ο συγκεκριμένος προορισμός είναι ο αγαπημένος της Ελένης, η οποία τόσο κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον Γιάννη Λάτσιο, όσο και τώρα με τον Μάκη Παντζόπουλο συνηθίζει να περνά τα Χριστούγεννα σε έναν εξωτικό προορισμό και την παραμονή της πρωτοχρονιάς βρίσκεται πάντα στην Αθήνα και διοργανώνει ένα λαμπερό πάρτι στο σπίτι της με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους.

Αμέσως μετά την επίσκεψη στο τμήμα η παρουσιάστρια επισκέφθηκε με τις κόρες της γνωστό κατάστημα των βορείων προαστίων.

Πηγή: freegossip.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ