Τζένη Μπαλατσινού – Ελένη Μενεγάκη : Πώς έφτασε στα… κόκκινα η φιλία τους! Η αιτία

Τζένη Μπαλατσινού – Ελένη Μενεγάκη : Πώς έφτασε στα… κόκκινα η φιλία τους! Η αιτία

Για περίπου δύο δεκαετίες η παρέα των 4 stars της τηλεόρασης και των media ήταν θρυλική

Όπου βρισκόταν η Ελένη Μενεγάκη και ο πρώην σύζυγος της, Γιάννης Λάτσιος, στο διπλανό καρέ ο φωτογραφικός φακός απαθανάτιζε και τη Τζένη Μπαλατσινού με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Και αυτή δεν ήταν μία σχέση, μία φιλία για το «θεαθήναι» και για τα φλας των φωτογράφων. Και για τους 4 ήταν μία σχέση ζωής, μία αδερφική – όπως ομολογούσαν, όσοι τους γνώριζαν – φιλία που είχε απ’ όλα.

Από κοινές διακοπές και πρωτοχρονιάτικα γλέντια, από βράδια μπιρίμπας με αστεία και καλό φαγητό, από ψώνια, καφεδάκια και ώρες τηλεφωνημάτων για τις δύο γυναίκες κι από αντροκουβέντες μέχρι αργά, με καλά ποτά και επαγγελματικές συζητήσεις για τους δύο κυρίους.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΝΑ «ΚΡΑΚ», ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΑ ΠΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ «ΔΕΣΙΜΑΤΑ» ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΓΕΡΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑΨΥΞΗΣ.
Η άλλοτε παρέα, μέσα σ’ ένα βράδυ – λένε όσοι το έζησαν – «χωρίστηκε» σε στρατόπεδα, σε δύο πόλους, τουλάχιστον, σε ό,τι είχε να κάνει με τη Τζένη Μπαλατσινού και την Ελένη Μενεγάκη. Οι – για χρόνια ολόκληρα – αχώριστες φίλες βρέθηκαν να κοιτάζουν αλλού η μία και αλλού η άλλη. Μόνο που στην περίπτωση τους το «γιατί» η σχέση διακόπηκε, αντί να αιωρείται ως κοινό μυστικό, ως μία υπόθεση που υπό άλλες συνθήκες και για άλλους ανθρώπους θα έμενε μεταξύ λίγων, σε χρόνο dt είχε γίνει talk of the town.

Άλλωστε, ο λόγος γίνεται για την Ελένη Μενεγάκη – την πιο δημοφιλή παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης – και τη Τζένη Μπαλατσινού, την πιο γοητευτική σταρ Ελλάς που είχαμε, την πιο συγκροτημένη και σοβαρή παρουσιάστρια!

Η ίδια πριν από περίπου μερικά χρόνια, στην εκπομπή της οποίας έμελλε να γίνει «οικοδέσποινα», στο «Πρωινό Mou» είχε αποκαλύψει στη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα κι ότι είχε διαφωνήσει με την πρόθεση της Ελένης Μενεγάκη να προχωρήσει σε ολική επαναφορά σε ό,τι αφορούσε την προσωπική της ζωή, να προχωρήσει στο πολύκροτο διαζύγιο της και να γυρίσει οριστικά σελίδα.

ΛΕΓΕΤΑΙ, ΜΑΛΙΣΤΑ, ΟΤΙ Η ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ, ΩΣ ΕΜΠΙΣΤΗ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΜΕΝΕΓΑΚΗ,…

…συγγενής της σχεδόν, καθώς έχει βαφτίσει τη μικρή κόρη της, τη Λάουρα, είχε αντιδράσει έντονα, όταν πληροφορήθηκε από την παρουσιάστρια την απόφαση της να βάλει τέλος στον γάμο της, να ακούσει την καρδιά της και να συνεχίσει στην προσωπική της ζωή με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Η ΣΧΕΣΗ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ «ΠΑΓΟ» ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΧΡΟΝΙΑ, ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΥΠΙΚΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΟΡΑΤΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩΝΑΝ ΤΙΣ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.

Η Τζένη Μπαλατσινού ποτέ δεν αμέλησε τα καθήκοντα της ως πνευματική μητέρα της Λάουρας, ήταν πάντα εκεί σε γιορτές και γενέθλια, πάντα με δώρα και πραγματική τρυφερότητα για τη μικρή και η Μενεγάκη από την πλευρά της ποτέ δεν εμπόδισε την επικοινωνία νονάς – βαφτιστήρας. Μέχρι εκεί, όμως. Μέχρι φέτος, που διάφορα σημάδια στον «αέρα» – τηλεοπτικό και μη – «μαρτυρούσαν» επανασύνδεση, «επανεκκίνηση» μιας σχέσης με πολλά σκαμπανεβάσματα.

Η ΙΔΙΑ Η ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ, ΑΛΛΩΣΤΕ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΟΤΙ Η «ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ» ΑΥΤΗ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 1,5 ΧΡΟΝΟ, ΚΑΘΩΣ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ. Κι ήταν αυτές οι περιπέτειες– εν μέσω οικονομικής κρίσης – με την ΙΜΑΚΟ, αλλά και η μετεγγραφή του στο Mega από τον ΑΝΤ1 που απέδειξαν ότι οι μεγάλες φιλίες δύσκολα τελειώνουν. Τα πρώτα δημόσια σχόλια που «φλυαρούσαν» για το “restart” έγιναν από το «στρατόπεδο» της Ελένης.

ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΣΤΟ MEGA,…

…την ίδια μέρα που ξεκινούσε ο «ανταγωνισμός» στον ΑΝΤ1 με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, η Μενεγάκη ήταν η πρώτη που πήρε θέση, δηλώνοντας ότι εκείνη προσωπικά θα επέλεγε να δει τον Πέτρο Κωστόπουλο και τη Τζένη Μπαλατσινού. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ON AIR ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΗ ΦΙΛΗ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΑΡΙΤΩΜΕΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΤΟΥΣ ΖΩΗΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ.
Στο μεταξύ, στη δημοσιότητα έρχονταν και ειδήσεις για την σημερινή επαφή τους, για την παρουσία της Τζένης στα φετινά γενέθλια της Λάουρας, για ανταλλαγή τηλεφωνημάτων σε ύφος που θύμιζε κάτι από τα παλιά.

ΚΟΙΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΩΝ, ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ.

Ωστοσο και οι δύο έχουν αποφασίσει να μην εμφανίζονται σε γνωστά στέκια, προκειμένου αυτή τη φορά να διαφυλάξουν την «τραυματισμένη» σχέση τους από τη δημοσιότητα.

ΜΙΑ «ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ» ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΟΥΝ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗ ΤΖΕΝΗ ΜΠΑΛΑΤΣΙΝΟΥ…όσο και στα πραγματικά αισθήματα που οι δύο αυτοί άνθρωποι τρέφουν για εκείνη και την οικογένεια της. Και αυτός είναι ο λόγος που η ίδια φημολογία θέλει την παρουσιάστρια να «στήνει» γέφυρα επικοινωνίας ανάμεσα στο ζευγάρι και τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Βέβαια, όλες αυτές οι θεωρίες, διαψεύστηκαν κατηγορηματικά από τον ίδιο τον Πέτρο Κωστόπουλο, ο οποίος πριν από λίγες μέρες δήλωσε ότι αν ήταν στις προθέσεις του μία τέτοια “μετακίνηση” θα το είχε κάνει. Αυτό για τα σενάρια περί αλλαγής τηλεοπτικής στέγης. Γιατί, όλα τα υπόλοιπα, για μια φιλία που αποκαταστάθηκε, με βήματα αργά μεν, αλλά όπως αρμόζει σε όλες τις σοβαρές σχέσεις, ισχύουν και με το παραπάνω.

Πηγή: freegossip.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ