Σκάνδαλο : «Έχασε» ολόκληρο οικόπεδο η Μενεγάκη

Σκάνδαλο : «Έχασε» ολόκληρο οικόπεδο η Μενεγάκη

Είναι αυτά που λες δεν μπορεί να συμβούν στην βασίλισσα. Κι όμως και η βασίλισσα έχει τις μεγάλες, τις απρόσμενες αναποδιές της!!! Δεν την ήρθαν όπως τα υπολόγιζε και το πόσο πολύ στοίχησε σρην Ελένη Μενεγάκη αυτό, το γνωρίζει η ίδια!

Ας δούμε λοιπόν το στόρι από την αρχή που λένε. Πως έφτασε σ΄ατή την άτυχη στιγμή. Τη μία ατυχία μετά την άλλη αντιμετωπίζει η παρουσιάστρια του Alpha. Πρώτα η πτήση που έχασε κατά την επιστροφή της από τη Νέα Υόρκη, μετά η “πτώση” στα ποσοστά τηλεθέασης σε μία περίοδο μάλιστα που συζητά την ανανέωση του συμβολαίου της και τέλος το… οικόπεδο! Η Ελένη Μενεγάκη ήθελε να αγοράσει ένα κομμάτι γης στην αγαπημένη της Κάρυστο. Εκεί, έχει περάσει πολλά καλοκαίρια της και η μαμά της Ζέτα διατηρεί ένα όμορφο τριώροφο σπίτι.

Η οικοδέσποινα της εκπομπής “Ελένη”, σύμφωνα με την εφημερίδα Freddo,ήθελε όμως ένα δικό της οικόπεδο στην παραθαλάσσια περιοχή Μπούρος.
Δεν έκανε επενδυτικά σχέδια ούτε είχε σκοπό να χτίσει ξενοδοχειακή μονάδα παρόλο που το μέρος είναι ιδανικό. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, από την αρχή ήθελε αυτό το κομμάτι γης για τα παιδιά της.

Συμβαίνουν και στις σταρ αυτά!!!Σε ένα από τα ταξίδια της ήρθε σε επαφή με τον ιδιοκτήτη ο οποίος ωστόσο ήταν ανένδοτος να το πουλήσει. Δεν τον ενδιέφερε καθόλου η πώληση καθώς ήθελε κι εκείνος με τη σειρά του να αφήσει το οικόπεδο κληρονομιά στα εγγόνια του.

Διαβάστε ακόμα: η ατυχία της Μενεγάκη με τη ΔΕΗ! Η φορολογία, οι κρατήσεις και όλα όσα απασχολούν τον ελληνικό λαό όσον αφορά στις πληρωμές και τα χρέη τα οικονομικά προβλήματα, συζητούσαν σήμερα το μεσημέρι στην εκπομπή Ελένη.

Η Ελένη Μενεγάκη μεταξύ άλλων ανέφερε πως πριν λίγο καιρό έκανε μια έρευνα για τους άλλους παρόχους ηλεκτρικού ρεύματος αφού οι χρεώσεις της στη ΔΕΗ ήταν υπέρογκες.

Σκάνδαλο: "ΕΧΑΣΕ" ολόκληρο οικόπεδο η Μενεγάκη!!! Είναι αυτά που λες δεν μπορεί να συμβούν στην βασίλισσα. Κι όμως και η βασίλισσα έχει τι

«Όταν πήγα να δω αν πρέπει να φύγω από τη ΔΕΗ (…) και μου εξήγησαν γιατί δίνω τόσα λεφτά και που τα δίνω… τα άλλα πληρώνεις, το ρεύμα είναι πιο λίγο», εξήγησε υπονοώντας πως τελικά άλλαξε πάροχο.

Λίγο καιρό μετά βέβαια η ΔΕΗ ανακοίνωσε την καλύτερη μεταχείριση σε όσους πληρώνουν τους λογαριασμούς τους στην ώρα τους αλλά ήταν αργά για την Ελένη Μενεγάκη.

«Έφυγα εγώ από τη ΔΕΗ και κόψανε χρήματα από τη ΔΕΗ και τα έκαναν φθηνότερα», συμπλήρωσε.

Πηγή: freegossip.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ