Η Ιωάννα Μαλέσκου πόζαρε στον φακό και είδαμε το θεϊκό της κορμί

Η Ιωάννα Μαλέσκου πόζαρε στον φακό και είδαμε το θεϊκό της κορμί

Το ξέραμε ότι είναι ένα πολύ ωραίο κορίτσι, αλλά αυτές οι φωτογραφίες είναι καθηλωτικές.

Η Ελληνική τηλεόραση έχει γνωρίσει πολλές παρουσιάστριες στο κοινό της. Γυναίκες που έχουν εντυπωσιάσει με την παρουσία τους τους θεατές και που κάθε φορά που εμφανίζονται στο «σπίτι» που τις φιλοξενεί, δίνουν ακόμα έναν λόγο για να συντονιστεί κάποιος ξανά και ξανά.

Τους τελευταίους μήνες, ειδικά, υπάρχει ένα κορίτσι που έχει ενθουσιάσει το κοινό. Μία πανέμορφη γυναίκα που γεννήθηκε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, στις 14 Φεβρουαρίου του 1989 στην Πρέβεζα και έχει κάνει το κοινό είτε τηλεοπτικά είτε ιντερνετικά να μη χορταίνει να τη βλέπει.

Ο λόγος φυσικά για την Ιωάννα Μαλέσκου. Η ξανθιά 31χρονη παρουσιάστρια είναι μία αιθέρια ύπαρξη που έχει μαγέψει το κοινό. Ο λογαριασμός της στο Instagram μετράει ήδη πάνω από 200 χιλιάδες followers, οι οποίοι βρίσκονται σε ετοιμότητα για κάθε νέα της ανάρτηση.

Χτες, συγκεκριμένα, η Μαλέσκου αποφάσισε να κάνει μία ανάρτηση με φανερά σέξι διάθεση, αλλά, όσο και να την έχουμε συνηθίσει, οι φωτογραφίες που είδαμε μάς άφησαν άφωνες. Σε αυτές, η παρουσιάστρια ποζάρει με ένα mini outfit με ψηλές μπότες που αναδεικνύουν τα καλλίγραμμα πόδια της με τον πιο σέξι τρόπο.

Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα τέτοιο outfit της παρουσιάστριας, ωστόσο το θέαμα που είδαμε στις νέες της φωτογραφίες είναι αξιομνημόνευτο.

Πηγή: queen.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ