Ελένη Μενεγάκη : Η άγρια κριτική στο «αφεντικό», η «πλάτη» από φίλους της και μια φωτογραφία… (Pic)

Ελένη Μενεγάκη : Η άγρια κριτική στο «αφεντικό», η «πλάτη» από φίλους της και μια φωτογραφία… (Pic)

Τα επικριτικά σχόλια για την Ελένη Μενεγάκη, η φράση «αφεντικό» του Ματέο και οι φίλοι του ζευγαριού, που τη στηρίζουν.

Η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής τις τελευταίες ημέρεε. Η πρόσφατη απόφασή της να πάει στη Βαρβάκειο αγορά και να ποστάρει και σχετική φωτογραφία από τα ψώνια της, έκανε έξαλλους τους διαδικτυακούς «ακολούθους» της. Με τα επιθετικά μηνύματα να φτάνουν κατά χιλιάδες, σχετικά με τον τρόπο που η «βασίλισσα» της ελληνικής τηλεόρασης κατάφερε να μετακινηθεί από τα Βόρεια Προάστια ως το κέντρο της Αθήνας, εν μέσω αυστηρού Lock down.

Η ίδια η Μενεγάκη επέλεξε να μην πει τίποτε για όσα της προσάπτουν οι διαδικτυακοί «φίλοι» της. Αλλά οι κανονικοί φίλοι της, φρόντισαν να πάρουν θέση. Εστω και έμμεσα. Βάζοντας… πλάτη στην ντίβα της ελληνικής showbiz, που το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται και πάλι αποφασισμένη να επιστρέψει στην… τηλεοπτική δράση, με ένα νέο κόνσεπτ.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου έστειλε το δικό της μήνυμα, μέσα από το ίδιο το ποστάρισμα της Ελένης στο instagram. Ενώ με έμμεσο τρόπο τη στήριξε και η Κατερίνα Ζαρίφη. Η ταλαντούχα παρουσιάστρια, λοιπόν, θέλησε με μια δική της ανάρτηση να αλλάξει την κουβέντα, σχετικά με τα θέματα που αφορούν στη Μενεγάκη.

Η Ζαρίφη έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και τις στιγμές που έζησε με την Ελένη Μενεγάκη, τον Γρηγόρη Γκουντάρα, τον Παύλο Σταματόπουλο, τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, τον Βασίλη Δρυμούση και άλλους. Δημοσίευσε μια φωτογραφία της με την Ελένη, στην οποία φαίνεται πως έχει συνεργαστεί με αρκετά ονόματα της ελληνικής τηλεόρασης, που τώρα πρωταγωνιστούν…

ΠΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: «ΑΦΕΝΤΙΚΟ Η ΕΛΕΝΗ»

Για την ιστορία, η εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου, συνάντησε χθες τον Βασίλη Σίμο, τον πρώην παίκτη του Survivor, που τα τελευταία χρόνια έχει αφήσει τις πασαρέλες και εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση στη Βαρβάκειο Αγορά, και αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της συνάντησης με τη Μενεγάκη.

«Άκου τι έγινε. Είμαι εδώ και έρχεται σε κάποια φάση ένας πελάτης, δεν κατάλαβα με τις μάσκες τώρα τι ακριβώς γίνεται. Του λέω κοίταξε να δεις έχουμε χταποδάκι, καλαμαράκι. Μου λέει ο άνθρωπος “δεν αποφασίζω εγώ αλλά το αφεντικό”. Δεν είχα καταλάβει ότι είναι ο κ. Παντζόπουλος και γυρνάω και βλέπω την Ελένη! Πήρε πολλά πράγματα, πήρε γαρίδες, πήρε κι άλλα. Τη μεγάλη γαρίδα πήρε!», είπε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Σίμος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ