Η σχέση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου του Masterchef παίζει στις «Αγριες Μέλισσες» (Vid)

Η σχέση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου του Masterchef παίζει στις «Αγριες Μέλισσες» (Vid)

Δείτε τι είπε η Γαλλίδα Ζορζέτ από τις «Άγριες Μέλισσες» για την σχέση της με τον γνωστό σεφ.

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου, η Γαλλίδα Ζορζέτ από τις «Άγριες Μέλισσες» ήταν καλεσμένη στο «The 2Night Show».

Η όμορφη ηθοποιός μίλησε για την πορεία της στην υποκριτική, για τα γαλλικά που… δεν γνωρίζει, αλλά και για τη συνεργασία της με την Κάτια Δανδουλάκη και τον Γιώργο Γεροντιδάκη, ενώ αναφέρθηκε για πρώτη φορά και στην σχέση της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική

«Έχω βαπτιστεί Χρύσα Μάρθα Ελένη γιατί είχε όρεξη ο παπάς εκείνη τη μέρα» είπε για το ασυνήθιστο όνομά της.

«Ήμουν πολύ τυχερή. Είμαι πολύ περήφανη για ότι έχω κάνει και χαίρομαι πολύ που έχω γνωρίσει όλους αυτούς τους ανθρώπους. Η μητέρα μου είναι μουσικός. Μικρή είχα παίξει στις Μάγισσες τις Σμύρνης σε 2-3 επεισόδια στα έξι μου.

Στα 12 είχα παίξει στο “Beauty and the beast”. Μας είχαν πει να μην κοιτάξουμε ποτέ το κοινό και έκανα το λάθος και κοίταξα. Hταν τεράστιο θέατρο, στο Μπάντμιντον. Ξέχασα τα λόγια, ήταν σοκαριστικό.» συμπλήρωσε.

Οι «Άγιες Μέλισσες» και η συνεργασία με την Κάτια Δανδουλάκη

«Είναι φανταστικό αυτό που συμβαίνει με τη σειρά. Δεν μιλάω καθόλου γαλλικά και ας έπαιξα τη Γαλλίδα στις Άγριες Μέλισσες. Μπορώ όμως να κοροϊδέψω ότι κάνω τη προφορά.

Με τη Κάτια Δανδουλάκη ήταν όνειρο να παίζω. Είναι μάθημα. Και η Κάτια Δανδουλάκη και ο Γιώργος Γεροντιδάκης οι άνθρωποι που θέλουν το κοινό καλό, σου δίνουν χώρο. Είναι η ενέργεια τους. Είναι δουλεμένοι πάνω στο «εμείς».

Όταν έχεις ανθρώπους δίπλα σου που νιώθεις ότι σε εμπιστεύονται και θέλουν να βγάλεις το καλύτερο αποτέλεσμα είναι ό, τι καλύτερο.» ανέφερε σχετικά με την εμπειρία της στη δημοφιλή σειρά.

Τα υπονοούμενα για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Η ίδια προς το τέλος της συνέντευξης αποκάλυψε επίσης πως είναι πολύ καλή μαγείρισσα, αλλά και μουσική παραγωγός στο ιντερνετικό ραδιόφωνο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Όπως είναι γνωστό η νεαρή ηθοποιός διατηρεί σχέση με τον γνωστό σεφ και για πρώτη φορά έστω και έμμεσα αναφέρθηκε σ’ αυτόν: «Ο ερωτάς περνάει απ’ το στομάχι. Μαγειρεύω φανταστικά. Μου μαγειρεύει κάποιος και τρώω ωραία αυτή τη περίοδο» είπε, ενώ συμπλήρωσε: «Είμαι στο samano radio. Πειρατικό ιντερνετικό ραδιόφωνο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Η εκπομπή μου λέγεται Underground με στρας. Ο Λεωνίδας κάνει την εκπομπή “Δύο μέτρα απόσταση” ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ