Έχετε δει πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος Σεφερλή-Τσαβαλιά;

Έχετε δει πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος Σεφερλή-Τσαβαλιά;

O Χάρης Σεφερλής, γιος του Μάρκου Σεφερλή και της Έλενας Τσαβαλιά έχει μεγαλώσει αρκετά και είναι πλέον ολόκληρος... άντρας!

Είχαμε καιρό να δούμε τον Χάρη Σεφερλή, μιας και τα θέατρα λόγω κορονοϊού, παραμένουν κλειστά και είναι αβέβαιο προς το παρόν για το πότε θα ανοίξουν.

Ο Χάρης Σεφερλής πήγαινε ανά τακτά χρονικά διαστήματα στις παραστάσεις των γονιών του και καθόταν στην πρώτη σειρά για να παρακολουθήσει την παράσταση.

Ο Μάρκος Σεφερλής σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε ρωτηθεί για το αν υπάρχει λόγος που κάθεται πάντα στην πρώτη σειρά ο Χάρης, είχε απαντήσει: «Για να βλέπει τους μορφασμούς και τις εκφράσει μου. Πολλές φορές, επειδή οι δυο μας έχουμε κώδικες, από το σπίτι, που τους χρησιμοποιούμε και κατά τη διάρκεια της παράστασης. Ο κόσμος δεν καταλαβαίνει τίποτα, αλλά εγώ «παίζω» με τον Χάρη και είναι μια διαδικασία που μας αρέσει. Η Έλενα μου είπε ότι ήταν κάτι που έπρεπε να κάνω πολλά χρόνια πριν, μου δίνει «πόντους», παίρνω από αυτή την παράσταση, από αυτή την ερμηνεία. Κάποια πράγματα πλέον έχουν γίνει πολύ εύκολα για μένα κι αυτό δεν μου αρκεί».

Κάνοντας μια βόλτα από τους προσωπικούς λογαριασμούς της Έλενας Τσαβαλιά και του Μάρκου Σεφερλή στο instagram, παρατηρήσαμε τις πρόσφατες φωτογραφίες του γιου της και δεν θα πιστεύετε, πόσο έχει μεγαλώσει.

Δείτε τις φωτογραφίες του Χάρη Σεφερλή.

GALLERY

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ