Μάκης Παντζόπουλος: Στην Άνδρο για τις τελευταίες προετοιμάσεις – Το μήνυμα της Ελένης (vid)

Μάκης Παντζόπουλος: Στην Άνδρο για τις τελευταίες προετοιμάσεις – Το μήνυμα της Ελένης (vid)

Λίγο πριν το μεγάλο πολυαναμενόμενο άνοιγμα του τουρισμού, ο Μάκης Παντζόπουλος ετοιμάζει στα Άχλα της Άνδρου τις τελευταίες λεπτομέρειες...

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε πριν λίγες μέρες ένα insta live με την Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Πέτρο Ιακωβίδη και είχε αποκαλύψει ότι ο αγαπημένος της μετά από καιρό πήγε στο νησί του μιας και η καλοκαιρινή σεζόν έφτασε και ο Μάκης έχει ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα στα Άχλα και έπρεπε να κάνει τις κατάλληλες προετοιμασίες.

Η παρουσιάστρια είχε πει στην τραγουδίστρια και κουμπάρα της: «Λείπει ο αντρούλης μου στην Άνδρο…»!

Ο επιχειρηματίας εξαιτίας της πανδημίας και του lockdown είχε καιρό να επισκεφτεί την Άνδρο και όπως είναι λογικό του είχε λείψει ο τόπος του και έτσι όταν βρέθηκε στο νησί δημοσίευσε υπέροχα βίντεο…

Ο Μάκης Παντζόπουλος για ακόμα μια φορά μας εντυπωσίασε με τα μοναδικά του βίντεο που ποστάρε από τα Άχλα της Άνδρου και μας έκανε να ζηλέψουμε και όχι μόνο εμάς αλλά και τη γυναίκα του, Ελένη Μενεγάκη!

O Μάκης Παντζόπουλος μπορεί να μην την πηγαίνει πολύ καλά με τις κάμερες και τα μέσα ενημέρωσης, όμως διατηρεί λογαριασμό στο Instagram και εκεί μοιράζεται τα αγαπημένα του: την Ελένη, την Μαρίνα, το Onar και φυσικά την αγάπη του για την φωτογραφία την οποία έχει πάρει από την μητέρα του, Λιλίκα Μαντζίκα.

Μάλιστα σ’ ένα βίντεο που ανέβασε στο instagram του, η Ελένη το είδε και ξετρελάθηκε.

Η παρουσιάστρια ανυπομονεί να πάει στον επίγειο παράδεισό της και να απολαύσει τις βουτιές της!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ