Στον Μάικλ Ντελ το πιο ακριβό διαμέρισμα της ΝΥ

Στον Μάικλ Ντελ το πιο ακριβό διαμέρισμα της ΝΥ

Ο Μάικλ Ντελ κατέβαλε το ποσό ρεκόρ των 100,47 εκατομμυρίων δολαρίων για ένα ρετιρέ σε περιοχή του Μανχάταν με κατοίκους δισεκατομμυριούχους.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Πρόσθεσε to10.gr στην Google

Είναι η πιο ακριβή κατοικία που πουλήθηκε ποτέ στη Νέα Υόρκη.

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Dell Technologies απέκτησε το διώροφο διαμέρισμα το 2014, ανέφεραν πηγές στην εφημερίδα «The Wall Street Journal».

Το ακίνητο του δισεκατομμυριούχου διαθέτει έξι υπνοδωμάτια, έξι μπάνια, είναι 1.014 τ.μ. στον ουρανοξύστη 90 ορόφων One57 στη Δυτική 57η οδό, νότια του Σέντραλ Παρκ.

Μέχρι τώρα δεν ήταν γνωστό το όνομα του ιδιοκτήτη του πιο ακριβού διαμερίσματος στη Νέα Υόρκη- τώρα το μυστικό αποκαλύφθηκε.

Ο μεγιστάνας της τεχνολογίας αποφάσισε να ανακαινίσει το διαμέρισμα που είναι σχεδιασμένο από τον Γάλλο αρχιτέκτονα Christian de Portzamparc, εκτείνεται στον 89ο και 90ο όροφο και έχει απεριόριστη θέα στο Σέντραλ Παρκ και το κέντρο του Μανχάταν.

Πηγή: www.amna.gr

Προσθήκη ως προτεινόμενη πηγή στη Google
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ