Απίστευτο πετσόκομμα Τζέιμς στη Μαλέσκου: «Έχετε εμπάθεια στο πρόσωπο μου» (vids+pics)

Απίστευτο πετσόκομμα Τζέιμς στη Μαλέσκου: «Έχετε εμπάθεια στο πρόσωπο μου» (vids+pics)

Ο Τζέιμς Καφετζής επιτέθηκε στο πάνελ της Ιωάννας Μαλέσκου, ενώ «κάρφωσε» και την παραγωγή του Survivor για το μοντάζ. Υπέρ του «Πρίγκιπα» το Twitter.

Καλεσμένος στο Love It της Ιωάννας Μαλέσκου βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (2/6) ο Τζέιμς Καφετζής. Ο πρώην παίκτης του Survivor 4, με άκρως επιθετική διάθεση, μίλησε για την κριτική που έχει δεχτεί από τις εκπομπές που αναφέρονταν όλο αυτό το διάστημα με αρνητικά σχόλια απέναντι στον ίδιο, ενώ δήλωσε πως δεν τον νοιάζει καθόλου τι γίνεται στο Survivor και πως δεν το παρακολουθεί.

Την ίδια στιγμή, ο Τζέιμς «κάρφωσε» την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, κατηγορώντας τη ότι «εκοβε» πολλά στο μοντάζ, από όσα έλεγε, με τρόπο που, όπως είπε, άλλαζε το νόημα των λεγομένων του, ενώ για την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου είπε:

«Είδα υλικό. Και είδα πώς βγάζατε εμπάθεια στο πρόσωπό μου. Για αυτό και η οικογένειά μου ενοχλήθηκε. Στεναχωρήθηκε και σταμάτησε να σας παρακολουθεί».

Με αυτά τα λόγια ο Τζεϊμς Καφετζής επιτέθηκε στην Ιωάννα Μαλέσκου και στο πάνελ της για τα σχόλια που έκαναν κατά την διάρκεια της παρουσίας του στο παιχνίδι.

Η Ιωάννα Μαλέσκου δεν άφησε αναπάντητες τις παραπάνω κατηγορίες και είπε με έντονο ύφος στον Τζέιμς:

«Είσαι άδικος απέναντι μας. Με στεναχώρησες. Δεν είχαμε καμία εμπάθεια. Δεν έχουμε προσωπικά. Δεν έχω τέτοιο χαρακτήρα. Φέρθηκα τόσο εγώ αλλά και η εκπομπή μου με σεβασμό. Δεν απολογούμαι… το ξεκαθαρίζω. Θα σου ευχηθούμε τα καλύτερα».

Λίγο μετά ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε άρον – άρον από το πλατό, μέσα σε κλίμα έντονης αμηχανίας.

Η συνέντευξη του Τζέιμς Καφετζή

Η διαμάχη Τζέιμς – Μαλέσκου μετά το 6ο λεπτό

Η αντίδραση του Twitter

Πηγή: news247.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ