Νίκος Μπάρτζης: Έξαλλος με το Love It – Τι είπε στην Ιωάννα Μαλέσκου

Νίκος Μπάρτζης: Έξαλλος με το Love It – Τι είπε στην Ιωάννα Μαλέσκου

Άλλος ένας πρώην παίκτης του Survivor διαμαρτυρήθηκε έντονα στο πλατό της εκπομπής

Για άλλη μια φορά οι συντελεστές του Love It ήρθαν αντιμέτωποι με τις διαμαρτυρίες ενός πρώην παίκτη του Survivor.

Αυτή τη φορά, καλεσμένος ήταν ο Νίκος Μπάρτζης.

Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε, μεταξύ άλλων, στην Ιωάννα Μαλέσκου και τους συνεργάτες της για τα όσα έγιναν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ακολουθώντας τα χνάρια του James Καφετζή, ο Νίκος Μπάρτζης διαμαρτυρήθηκε έντονα τους συντελεστές του Love it, με αφορμή τα όσα έλεγαν όσο εκείνος βρισκόταν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Νίκος Μπάρτζης ήρθε μάλιστα σε σφοδρή κόντρα τόσο με την Ιωάννα Μαλέσκου, όσο και με τους συνεργάτες της.

Αρχικά ο Νίκος Μπάρτζης τα έβαλε με τον Βασίλη Γρηγορόπουλο και όταν ο δημοσιογράφος διαφώνησε, ο αγρότης έβαλε on air ηχητικό απόσπασμα στο κινητό του με όσα είχε πει για εκείνον στο Love it.

«Το δέχομαι πως σχολιάζεις αλλά πας να με βγάλεις κακό άνθρωπο, χωρίς να με ξέρεις καν. Μάλλον κάνεις κακά τη δουλειά σου και κρίνεις λάθος» είπε ο Νίκος Μπάρτζης στον Βασίλη Γρηγορόπουλο και στη συνέχεια η κόντρα συνεχίστηκε με τη Μάρτζυ Λαζάρου.

«Δεν είδα ποτέ να πάρετε θέση για όσα έχουν ακουστεί. O Παππάς έλεγε καρκίνωμα την Άννα Μαρία. Σάπια ντομάτα τον James. Δεν πήρατε ποτέ θέση. Δεν μας εκτιμήσατε. Στο τέλος βγήκε όλο αυτό» είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μπάρτζης, με την Ιωάννα Μαλέσκου να απαντά πως στην εκπομπή δεν υπάρχουν προσωπικά με κανέναν παίκτη.

«Βλέπουμε το επεισόδιο της κάθε ημέρας και το σχολιάζουμε. Δεν τα βγάζουμε από τη φαντασία μας. Λέμε αυτό που βλέπουμε και σχολιάζουμε. Πολλές φορές έχω διαφωνήσει με τον Βασίλη, στον οποίο αναφέρθηκες προηγουμένως. Είναι σεβαστό κάποιος άνθρωπος να βλέπει διαφορετικά τα πράγματα. Ως εκπομπή δεν είχαμε κάτι προσωπικό μαζί σου. Βλέποντας κάτι που την επόμενη μέρα έχει αλλάξει, σχολιάζαμε κάτι άλλο. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν έχουμε κάτι προσωπικό ούτε εμπάθειες υπάρχουν» είπε, μεταξύ άλλων, η Ιωάννα Μαλέσκου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα της εκπομπής:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ