Απίστευτη. Δείτε το. Την αποκάλεσαν χοντρή και πόζαρε ΟΛΟΓΥΜΝΗ στο Instagram – Σεισμός από τις φώτο

Απίστευτη. Δείτε το. Την αποκάλεσαν χοντρή και πόζαρε ΟΛΟΓΥΜΝΗ στο Instagram – Σεισμός από τις φώτο

Η γυναικάρα που αγωνίζεται για την κανονικοποίηση του γυναικείου σώματος σε όλα τα μεγέθη ποστάρει το γυμνό αρετουσάριστο σώμα της για να μας βοηθήσει να αγαπήσουμε τις κορμάρες μας.

Αρνείται να ρετουσαριστεί. Αν είσαι σχεδιαστής μόδας και δεν βγάζεις μεγέθη για όλα τα σώματα των γυναικών θα το ποστάρει δημόσια. Απορρίπτει την χρήση του plus size ως ξεπερασμένη και διχαστική. Η δική της εγκυμοσύνη δεν σχετιζόταν με τα κιλά που κατάφερε να χάσει μετά τον τοκετό της. Είναι η ζωντανή τεκμηρίωση ότι όταν θέλεις να μιλήσει για συμπεριληπτικότητα στον κόσμο της μόδας μπορείς.

Κέρδισε την προσοχή του κόσμου το 2016 μετά την ιστορική εμφάνισή της στο εξώφυλλο του Sports Illustrated, ήταν το πρώτο μοντέλο που τότε κατηγοριοποιήθηκε ως plus size και εμφανίστηκε στο εξώφυλλο της βίβλου των supermodels. Τον Αύγουστο του 2019 η Γκράχαμ ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της και τότε άρχισε να χρησιμοποεί ως πλατφόρμα τον λογαριασμό της στο Instagram για να κανονικοποιήσει τις φυσικές αλλαγές του σώματός της. Πόσταρε τις ραγάδες της και την πραγματικότητα της ζωής μετά τον τοκετό, Το σώμα της άλλαζε κι εκείνη το υμνούσε. Ήταν αυθεντική κι αυτό κέρδισε τους followers της.

Έγινε ένα αγαπημένο πρότυπο μητρότητας. Γιατί εμφανιζόταν με κολλητά λάτεξ φορέματα κι όχι ρούχα για εγκύους. Μετά τη γέννησή του γιου της αποφάσισε να ποστάρει φωτογραφία της να θηλάζει το γιο της σε εστιατόριο για να προωθήσει το δημόσιο θηλασμό.

Βγάζει φλύκταινες όταν βλέπει ετικέτα plus size σε ρούχα. Δεν δέχεται αυτή την κατηγοριοποίηση γιατί πιστεύει ότι από πίσω της κρύβεται μια κριτική απέναντι στις γυναίκες, ότι δεν τρέφονται σωστά, ότι δεν γυμνάζονται όσο πρέπει, ότι δεν νοιάζονται για το σώμα τους και ότι είναι ανασφαλείς και δεν έχουν δικαίωμα στην θηλυκότητα. Γι αυτό την κάλεσαν να μιλήσει στο Tedx to 2015 . Πάνω από τέσσερα εκατομμύρια views μετά η ακτιβίστρια δεν σταματά να μιλά για τον αγώνα που πρέπει να κάνουμε όλοι και να γίνουμε εμείς το πρότυπό μας.

Δεν σταματά να προμοτάρει την καθολική αποδοχή της διαφορετικότητάς των γυναικείων σωμάτων. Όταν μίλησε δημόσια για το γεγονός ότι μια γυναίκα στο μέγεθος της δυσκολεύεται να βρει ρούχα που κολακεύουν το σώμα της, μίλησε στην καρδιά πολλών γυναικών κι ουσιαστικά έστειλε ένα μήνυμα στη βιομηχανία της μόδας να φροντίζει λίγο περισσότερο το αγοραστικό κοινό της. Και συνέβη. Η ιταλική Vogue την έβαλε αρετουσάριστη σε editorial μόδας με επώνυμους σχεδιαστές. Δεν επιτρέπει σε κανένα φωτογράφο να σβήσει την κυτταρίτιδά της.

Κι όταν είδε ότι πολλές γυναίκες της έστελναν μηνύματα ότι κλαίνε σε δοκιμαστήρια δοκιμάζοντας μαγιό, αποφάσισε να σχεδιάσει εκείνη μια συλλογή για να τις φροντίσει. Προσφέρει μαγιό για γυναίκες από size 4 (αμερικάνικο) μέχρι 40. Σε συνεργασία με τη Marina Rinaldi κυκλοφόρησε μια σειρά τζιν και με την Addition Elle μια σειρά εσωρούχων.

Αποστολή της είναι να σε πείσει ότι η αυτοεκτίμηση μας δεν καθορίζεται από μια ετικέτα που γράφει small η medium στη φούστα σου. Την αφορά μονάχα να είσαι υγιής και να αποδεχτείς το σώμα σου.

Στην τελευταία της ανάρτηση έγραψε «ο καιρός γίνεται ολοένα πιο ζεστός, ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να φορούν λιγότερα ρούχα και να αποκαλύπτουν περισσότερο τα σώματά τους. Ελπίζω όλες αυτές οι φωτογραφίες με τα όμορφα σώματα στις οποίες με ταγκάρατε να σας παρακινήσουν να αγαπήσετε το σώμα σας. Πιστέψτε με όταν λέω ότι το σώμα σας είναι όμορφο και ξέρω ότι είναι εύκολο να πείτε στον εαυτό σας το ψέμα ότι δεν είστε αρκετή, αρκετά λεπτή, αρκετά σέξι, «αψεγάδιαστη»… για να φορέσετε κοντό μπλουζάκι ή μαγιό, αλλά είναι «καυτά» εκεί έξω και το ίδιο και εσείς. Μην αφήνετε το μυαλό σας να σας σταματήσει από το να απολαμβάνετε τη ζωή σας στο έπακρον (και να θυμάστε να λέτε «Σ’ αγαπώ» στον εαυτό σας κάθε μέρα)!».

Πηγή: provocateur.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ