Η Χριστίνα Βραχάλη στα καλύτερά της – Το σταυροπόδι με τη μίνι φούστα που… άναψε φωτιές

Η Χριστίνα Βραχάλη στα καλύτερά της – Το σταυροπόδι με τη μίνι φούστα που… άναψε φωτιές

Κόλασε...

Τα τελευταία χρόνια τα υπέροχα κορίτσια και οι εντυπωσιακές γυναίκες που ασχολούνται με το αθλητικό ρεπορτάζ και την παρουσίαση αθλητικών εκπομπών έχουν αυξηθεί με θεαματικούς ρυθμούς, καθώς το… ασθενές φύλο έχει καταφέρει να μπει μ’ εκκωφαντικό τρόπο σ’ έναν επί χρόνια (βλακωδώς) ανδροκρατούμενο χώρο.

Πολλές κοπέλες στρέφονται στο ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και τα λοιπά αθλήματα, ομορφαίνοντας με την παρουσία τους και τις γνώσεις τους εκπομπές, εφημερίδες, sites και ούτε καθεξής.

Ωστόσο, και παρά την, τρόπο τινά, κοσμοσυρροή, υπάρχει μία που ξεχωρίζει- και αναφερόμαστε φυσικά στην Χριστίνα Βραχάλη.

Το κορίτσι του Open που έχουμε την τύχη να βλέπουμε κάθε Κυριακή στο Total Football παραμένει η αγαπημένη των ανδρών, οι οποίοι φροντίζουν να την αποθεώνουν ανελλιπώς, θυμίζοντας Βιβάλντι (την αποθεώνουν δηλαδή και τις 4 εποχές).

Η ίδια- γλυκύτατη, καταρτισμένη και αδιαμφισβήτητα…. κουκλάρα- φροντίζει ν’ ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες από εκείνες που μέχρι να τελειώσει το upload έχουν ήδη 5000+ καρδούλες.

Εσχάτως, μάλιστα, τα καλλίγραμμα πόδια της βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, κάτι που δεν περνάει απαρατήρητο από τους followers της.

Δείτε παρακάτω τις τελευταίες της λήψεις και θα καταλάβετε τι εννοούμε:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ