Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Φόρεσαν μαγιό ανέβηκαν στο σκάφος και όργωσαν τις Κυκλάδες με την Μαρίνα (pics)

Μενεγάκη – Παντζόπουλος: Φόρεσαν μαγιό ανέβηκαν στο σκάφος και όργωσαν τις Κυκλάδες με την Μαρίνα (pics)

Απίστευτες φωτογραφίες από τη βόλτα τους

Την ονομαστική της εορτή είχε χθες 17/7 η μικρή Μαρίνα και οι γονείς της Ελένη Μενεγάκη και Μάκης Παντζόπουλος πήραν το σκάφος τους, φόρεσαν τα μαγιό τους και έκαναν βόλτα στις Κυκλάδες, κάνοντας τις βουτιές τους στα καταγάλανα νερά.

Όπως σας είχαμε ήδη πληροφορήσει η παρουσιάστρια δεν γινόταν να μην κάνει κάτι ξεχωριστό για την μικρή της οικογένειας της. Ωστόσο, λόγω κορωνοϊού δεν μπορούσε να κάνει κάτι μεγάλο με καλεσμένους αγαπημένα τους πρόσωπα.

Οι φωτογραφίες της Μενεγάκη με τον Παντζόπουλο και την Μαρίνα στο σκάφος

Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να μας δείξει πως πέρασαν στην γιορτή της Μαρινούλας. Το ζευγάρι με το σκάφος του έκανε βόλτα σε κοντινά νησιά των Κυκλάδων και πέρασαν μαγευτικά.

«Το κορίτσι μας το γιορτάσαμε χτες , ταξιδεύοντας στις ομορφες Κυκλαδες ! Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές για την ΜΑΡΙΝΑ μας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της, περίπου έναν μήνα πριν ξεκινήσει στον αέρα του MEGA με τη νέα της ψυχαγωγική εκπομπή και καινούργια πρόσωπα στο πλευρό της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Αυτό είναι το σκάφος της Ελένης Μενεγάκη και του Ματέο Παντζόπουλου

Το ζευγάρι, το αγόρασε για να κάνει με άνεση διάφορες καλοκαιρινές εξορμήσεις. Σύμφωνα με εκτιμήσεις των ειδικών μάλιστα κοστίζει καινούργιο περίπου 300.000 €, όπως γράφει δημοσίευμα του Iefimerida.gr

Μαζί ωστόσο, με τις δύο μηχανές “Yamaha” τριακοσίων ίππων. Ένα πολύ ασφαλές φουσκωτό, το οποίο είναι ικανό να διανύσει μεγάλες αποστάσεις, μεταξύ άλλων, ακόμα μεγαλύτερες από το Αθήνα – Αίγινα, όπου τους είχε «τσακώσει» ο φακός το 2017.

Το ζευγάρι συνηθίζει να κάνει διάφορες εξορμήσεις με το συγκεκριμένο σκάφος σε διάφορα νησιά, μαζί με τα 4 παιδιά. Δεν είναι μάλιστα,. λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει όλους μαζί. Η Ελένη, είχε και ένα ατύχημα όταν πήγε να ανέβει.

Πηγή: youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ