Snik: Στην Μύκονο ο ράπερ – Ψάχνει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Snik: Στην Μύκονο ο ράπερ – Ψάχνει την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Μήπως «ψήνεται» επανασύνδεση στο νησί των ανέμων;

Στην Μύκονο βρίσκεται ο Snik αυτές τις ημέρες. Ο γνωστός ράπερ εθεάθη στα σοκάκια του νησιού να κάνει βόλτες και να κρατά στο χέρι του μία μπύρα.

Μάλιστα, φαινόταν σαν να ψάχνει κάτι, με το Mykonos Live Tv να σημειώνει πως ίσως αναζητούσε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το μοντέλο και παρουσιάστρια του «Pop Up» βρίσκεται στη Μύκονο με την αδελφή της και την ανιψιά της και δημοσιεύει στιγμιότυπα από τις ξέγνοιαστες στιγμές.

Μήπως ο Snik πήγε στο νησί των ανέμων για επανασύνδεση, αλλά η Ηλιάνα του το ξέκοψε κι εκείνος το έριξε στις μπύρες;

Οι φήμες για τον χωρισμό και η επιβεβαίωση:

Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού ΟΚ!, η Ηλιάνα Παπαγεργίου λίγο μετά το Πάσχα έφυγε από την πολυτελή μεζονέτα που είχαν νοικιάσει μαζί με τον Snik στην Πεντέλη και μετακόμισε σε δικό της σπίτι. Λίγες ημέρες μετά ο ράπερ διέγραψε τις κοινές φωτογραφίες τους από τα social media ενώ έκανε unfollow την Έλενα Χριστοπούλου, γεγονός που ενίσχυσε τις φήμες περί χωρισμού.

«Δεν ήταν μια εύκολη απόφαση για κανέναν από τους δύο. Πλέον όμως εκείνη νιώθει πολύ καλύτερα. Εξάλλου διατηρεί πολύ καλά αισθήματα για τον Δημήτρη, είναι ένας άνθρωπος που ερωτεύτηκε πολύ» ανέφερε χαρακτηριστικά στο περιοδικό άνθρωπος από το περιβάλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ