«ΦΑΡΜΑ» –  Κάτια Δέδε – Αμέτρητες πόζες με μαγιό και απίθανες αναλογίες

«ΦΑΡΜΑ» – Κάτια Δέδε – Αμέτρητες πόζες με μαγιό και απίθανες αναλογίες

Την γνωρίζαμε χρόνια όμως στο ευρύ κοινό έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στη Φάρμα του ΑΝΤ1.

Ο λόγος φυσικά για την Κάτια Δέδε η οποία δεν έχει σταματήσει να ποστάρει φωτογραφίες της με μαγιό στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Και πραγματικά, οι αναλογίες της «ζαλίζουν» άνδρες και γυναίκες καθώς το μοντέλο διαθέτει ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής showbiz.

Να θυμίσουμε πως η ίδια είχε δηλώσει πρόσφατα σε συνέντευξή της:
«Ο μπαμπάς μου είναι αρχιτέκτονας. Η καταγωγή μου είναι από την Ουκρανία. Ο πατέρας μου ζει εκεί, όπου και εκεί είναι αρχιτέκτονας. Έχω μεγαλώσει χωρίς εκείνον, αλλά με πολύ καλές βάσεις και με όλη αυτή την καλλιτεχνική αντίληψη. Οπότε κι εγώ μετέπειτα σπούδασα γραφιστική. Άργησα πάρα πολύ να τελειώσω, λόγω του modeling. Έδωσα για το πτυχίο μου λίγο πριν μπω στη Φάρμα. Μια εβδομάδα πριν μπω στη Φάρμα εγώ παρέδωσα το πτυχίο μου. Είμαι περήφανη γιατί πήρα και Άριστα».

Δείτε την με μαγιό στη gallery που ακολουθεί και θα πάθετε πλάκα:

Επιπλέον, η Κάτια Δέδε όταν είχε αποχωρήσει από το ριάλιτι είχε πει: «Είναι σαν να είμαι ήδη στον τελικό, είμαι ευγνώμων, δεν περίμενα ποτέ να φτάσω ως εδώ, πάλεψα και δούλεψα πολύ σκληρά, έμαθα πάρα πολλά πράγματα από όλα τα παιδιά για τον εαυτό μου, νιώθω πολύ χαρούμενη που έζησα αυτή την εμπειρία, το τελευταίο πράγμα που με ενδιέφερε ήταν τα λεφτά, αλλά οι ανθρώπινες σχέσεις είναι πιο σημαντικές».

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ