Η Τούνη με τον νέο έρωτά της…

Η Τούνη με τον νέο έρωτά της…

Η Ιωάννα Τούνη παραδέχθηκε με τον δικό της τρόπο ότι είναι ζευγάρι με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου δημοσιεύοντας μία κοινή τους φωτογραφία!

H Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι μαζί! Αυτό το διάστημα βρίσκονται στην Αθήνα. Η γνωστή influencer δημοσίευσε για πρώτη φορά στο instagram της ένα στιγμιότυπο, στο οποίο βρίσκεται και ο σύντροφός της.

Η influencer κάνει μία γκριμάτσα και εισβάλλει στη φωτογραφία και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, όπου φαίνεται το χέρι του, που είναι γεμάτο τατουάζ! Η Ιωάννα πόσταρετην εν λόγω φωτογραφία και πρόσθεσε μια κατακόκκινη καρδούλα.

Πρώτο το gossip-tv είχε εξασφαλίσει για εσάς τα πρώτα κοινά ενσταντανέ τους από διακοπές τους στη Χαλκιδική όπου ήταν αχώριστοι! Τόσο αχώριστοι που στην παραλία που πήγαν για μπάνιο αδιαφόρησαν για τα αδιάκριτα βλέμματα, ενώ γνωρίζουν τα όσα γράφονται γι’ αυτούς και μοιράστηκαν μέχρι και την ίδια ξαπλώστρα. Στις εν λόγω φωτογραφίες από τις διακοπές τους στη Χαλκιδική ο Δημήτρης Αλεξάνδρου καθόταν στην ξαπλώστρα και διάβαζε ένα βιβλίο ενώ η Ιωάννα Τούνη κρατούσε τον ναργιλέ καθισμένη στα πόδια του.

α θυμίσουμε πως όταν η Ιωάννα Τούνη ρωτήθηκε τι τρέχει με τον Δημήτρη, είχε πει: «Ποιοι με θέλουν με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου; Όλα καλά. Είμαι ελεύθερη προς το παρόν… Δεν ξέρω για το My Style Rocks All Star, βγήκα για έναν καφέ. Δεν μου αρέσει να δίνω συνεντεύξεις στον δρόμο, θα τα πούμε κάποια άλλη στιγμή σε ένα τέλειο πλατό και θα είμαι…».

Τώρα λοιπόν η καλλονή επέλεξε να δημοσιεύσει την πρώτη κοινή φωτογραφία!

Δες την παρακάτω!

 

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ