Γαλλίδα τουρίστρια στη Μύκονο κατήγγειλε ψευδώς τον βιασμό της από έναν Ιταλό επειδή ζήλεψε που φίλησε άλλη!

Γαλλίδα τουρίστρια στη Μύκονο κατήγγειλε ψευδώς τον βιασμό της από έναν Ιταλό επειδή ζήλεψε που φίλησε άλλη!

Όταν ξεμέθυσε, απέσυρε τις κατηγορίες

Τον βιασμό της από έναν Ιταλό τουρίστα, κατήγγειλε στην Μύκονο, μία Γαλλίδα, ωστόσο, όταν…ξεμέθυσε απέσυρε την καταγγελία! Μάλιστα, ο Ναπολιτάνος που ισχυρίστηκε ότι η νεαρή κοπέλα ζήλεψε και τον κατήγγειλε, συνελήφθη και σήμερα μετά την απολογία του στον ανακριτή Σύρου, αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής, όταν η 22χρονη τουρίστρια απο το Μπορντώ βρισκόταν με πέντε φίλες της σε γνωστό beach bar για να απολαύσουν το μπάνιο τους.

Γύρω στις 18:00 οι τουρίστριες πήγαν στο μπαρ ώστε να προμηθευτούν ποτά και επέστρεψαν μπροστά στην παραλία. Περίπου μια ώρα αργότερα σηκώθηκαν και πήγαν στο αυτοκίνητο που είχαν μισθώσει, προκειμένου να αλλάξουν ρούχα και στην συνέχεια να πάνε για χορό στο ίδιο beach bar.

«Τότε με έσπρωξε με τα χέρια του σε μια ξαπλώστρα»

«Εκεί, γνωρίσαμε και άνδρες και γυναίκες με τους οποιους χορεύαμε και πίναμε τα ποτά μας. Λίγη ώρα αργότερα γνώρισα έναν άνδρα με τον οποίο αρχίσαμε να χορεύουμε, κάποια στιγμή φιληθήκαμε και με πήρε απο το χέρι και πήγαμε στην άλλη άκρη της παραλίας στο σημείο οπου βρίσκονταν οι ξαπλώστρες. Τότε με έσπρωξε με τα χέρια του σε μια ξαπλώστρα, χωρίς βία, φιληθήκαμε και πάλι» αναφέρει στην καταγγελία της η τουρίστρια.

Στις επόμενες γραμμές εξηγεί οτι ο 31χρονος Ναπολιτάνος τη θώπευσε στα γεννητικά της όργανα, ένα σκηνικό που, όπως είπε, κράτησε περίπου δύο λεπτά. «Εγώ τότε του είπα όχι και του ζήτησα να σταματήσει, πλην ομως δεν έκανα καμία κίνηση να τραβηχτώ ή να σταματήσω και μετά το πέρας των δυο λεπτών τον έσπρωξα, σηκώθηκα και έφυγα, χωρίς ο άνδρας να μου ασκήσει βια ή να προσπαθήσει να με συγκρατήσει στην ξαπλώστρα. Αφού έφυγα, γύρισα στο μπαρ για να βρω την παρέα μου την οποία, όμως δεν βρήκα. Βρήκα όμως κάποιους άλλους Γάλλους στο μπαρ οι οποίοι ειδοποίησαν την ασφάλεια του καταστήματος και βρήκαμε τον άνδρα που είχε κάνει αυτό σε εμένα στο μπαρ. Τότε πήραν τηλέφωνο οι άνδρες της Ασφάλειας την Αστυνομία, η οποία ήρθε και προσήγαγαν αυτόν τον άνδρα στο Αστυνομικό Τμήμα. Επίσης θέλω να σας πω οτι τόσο εγώ όσο και αυτός ο άνδρας ήμασταν υπο την επήρεια αλκοόλ. Δεν επιθυμώ την ποινική του δίωξη του ανωτέρω δράστη για την σε βάρος μου πράξη. Δεν επιθυμώ την ιατροδικαστικη μου εξέταση» είπε η κοπέλα.

«Ζήλεψε γιατί φίλησα την κοπέλα απο την Αιθιοπία…»

Απο την πλευρά του ο 31χρονος τουρίστας απο τη Νάπολη, στην απολογία αρνήθηκε τις κατηγορίες σε βάρος του. Συγκεκριμένα, εξήγησε ότι γνώρισε την νεαρή Γαλλίδα στο beach bar. 

«Αρχικά χορεύαμε και πίναμε μαζί ποτά στο χώρο του μπαρ και όχι στην παραλία οπως ανέφερε. Εν συνεχεία φιληθήκαμε και την χάιδευα στα οπίσθια χωρίς να μου δείχνει οτι δεν το ήθελε. Αρνούμαι οτι οδήγησα την κοπέλα στην παραλία και σε καμία περίπτωση, δεν τη θώπευσα στα γεννητικά της όργανα. Επειδή αρχικά φίλησα μια κοπέλα απο την Αιθιοπία, μετά φιληθήκαμε με την κοπέλα που με κατήγγειλε και μετά ξαναφίλησα την κοπέλα απο την Αιθιοπία, πράγμα το οποίο είδε η καταγγέλλουσα και αμέσως άρχισε να κλαίει γι’ αυτο το λόγο πιστεύω οτι με κατήγγειλε απο ζήλεια….» ανέφερε ο 31χρονος.

Πηγή: newsbreak.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ