Ιωάννα Τούνη – Επικό βίντεο…

Ιωάννα Τούνη – Επικό βίντεο…

Συνέβη κι αυτό! H Ιωάννα Τούνη μιλά για μαλλιά στους followers της και… εισβάλλει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου!

Η Ιωάννα Τούνη είναι ερωτευμένη και έχει πάντα στον πλευρό της τον Δημήτρη!

Το ζευγάρι κάνει διακοπές αυτό το διάστημα και η influencer πρωί πρωί ήθελε να σχολιάσει τα μαλλιά της που το τελευταίο διάστημα δεν τα φτιάχνει… «Πιστεύετε υπάρχει λόγος να φτιάξω μαλλί με αυτές τις κακές παρέες που έχω μπλέξει;» σχολίασε η Ιωάννα Τούνη και όσο εκείνη μιλούσε, με το χέρι του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου της πείραζε τα μαλλιά και εκείνη τα έχασε!

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Ιωάννα Τούνη σε ένα Q&A που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μίλησε για τη νέα της σχέση, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει το όνομα του συντρόφου της. Ήταν αδύνατον οι followers της να μην την ρωτήσουν για την προσωπική της ζωή.

«Πλέον αντιλαμβάνομαι πως δεν γίνεται να έχω προσωπική ζωή από τη στιγμή που δημοσιεύονται παντού άρθρα και φωτογραφίες από στιγμές μου, που προσπαθώ να κρατήσω ιδιωτικές. Όλα στη ζωή έχουν ένα τίμημα», έγραψε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Είναι ακόμα πολύ νωρίς για να νιώσω σίγουρη και ασφαλής και θα σας τα δείξω όλα. Κρατήστε απλά για την ώρα ότι περνάω πολύ όμορφα και όποτε δεν σας δείχνω με ποιον είμαι, είμαι με τον….».

Πηγή: gossip-tv.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ