Η influencer που πλούτισε από τα ναρκωτικά

Η influencer που πλούτισε από τα ναρκωτικά

Η 19χρονη influencer ζούσε πολυτελώς από τα χρήματα που της απέφερε η διακίνηση ναρκωτικών

Η 19χρονη από τη Βραζιλία είχε 50.000 ακολούθους και η ζωή της έμοιαζε παραμυθένια, μέσα από το Instagram. Όλα όμως άλλαξαν όταν αποκαλύφθηκε ότι ηγούνταν ενός καρτέλ ναρκωτικών στο Σάο Πάολο.

Η ίδια πόζαρε διαρκώς για τους διαδικτυακούς της φίλους σε αποκαλυπτικές πόζες επιδεικνύοντας και την πολυτελή ζωή της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lorraine Cutier OFICIAL (@lorrainecutier)

Η 19χρονη κοπέλα, γνωστή με το ψευδώνυμο «Γάτα της Cracolândia» (Gatinha da Cracolândia) συνελήφθη στις 22 Ιουλίου στο σπίτι της μαζί με τον φίλο της, Andre Luis Santos Almeida, ο οποίος επίσης εμπλέκεται σε διακίνηση ναρκωτικών, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης.

Κρακ, μαριχουάν, ecstasy και κοκαΐνη

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν επίσης περίπου 400 δόσεις κρακ, μαριχουάνας, χαπιών ecstasy και κοκαΐνης.

Χάρη στους δικηγόρους της, η Λορέν στην αρχή κρατήθηκε κατ’ οίκον, καθώς είναι μητέρα ενός κοριτσιού μόλις εννιά μηνών.

Παρ’ όλα αυτά, η νεαρή επέστρεψε στους δρόμους της Cracolândia λίγες μέρες αργότερα και έτσι πλέον έχει προφυλακιστεί προληπτικά. Οι αστυνομικοί αναγνώρισαν επίσης και συνέλαβαν 15 ακόμη υπόπτους για διακίνηση ναρκωτικών που συνδέονται με τη Μπάουερ.

«Γεια σου, μαμά. Ξέρω ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σου ζητήσω τίποτα. Δεν μπορώ ούτε να δω την κόρη μου. Σε αγαπώ πάρα πολύ. Μην με ξεχάσεις», έγραψε η Λορέν στη μητέρα της από τη φυλακή.

Η έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η νεαρή ηγείτο ενός από τα μικρά καρτέλ της Cracolândia και φύλασσε τα ναρκωτικά της σε ένα ξενοδοχείο της περιοχής.

Από την πλευρά της, οι δικηγόροι της δήλωσαν ότι είναι απλά ένα «βασανισμένο κορίτσι» που απλά αγόρασε ναρκωτικά για δική της χρήση και δεν είχε καμία σχέση με τη διακίνηση ναρκωτικών.

Το βραζιλιάνικο μέσο ενημέρωσης Fantástico παρουσίασε φωτογραφίες της αστυνομίας που δείχνουν την Λορέν – με τον σύντροφό της από δίπλα – να μετρά χρήματα μετά την πώληση ποσότητας κρακ, ενώ παρουσιάζει και στιγμιότυπα από τη σύλληψη της 19χρονης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ