Χαμός με τις… αφέντρες του σ3ξ – Αυτή είναι η «φυλή» που ελέγχει τη Βόρεια Ελλάδα!

Χαμός με τις… αφέντρες του σ3ξ – Αυτή είναι η «φυλή» που ελέγχει τη Βόρεια Ελλάδα!

Μιλήσαμε με 4 Θεσσαλονικιές που τσιμπάνε πρόθυμους σκλάβους μέσω dating apps.

«Θέλουμε κάποιον να μας φέρει κάτι να τσιμπήσουμε και να είναι καλός και στο κρεβάτι». Έτσι το έγραψαν 4 γυναίκες στην Θεσ/νίκη σε μια από τις πολλές dating εφαρμογές (εντάξει, στο Tinder) που προσφέρουν αυτό που πολλοί ζητάμε: εύκολο και περιστασιακό σεξ, έχοντας στο μυαλό τους όχι απαραίτητα την κατάληξη της όλης φάσης σε ομαδικό σεξ, αλλά περισσότερο τη δημιουργία μιας φαντασίωσης.

Ήθελαν να βρουν άνδρες που ήταν διατεθειμένοι να τις ικανοποιήσουν και κυρίως να τους πηγαίνουν φαγητό όσες φορές εκείνες επιθυμούσαν στη διάρκεια μιας μέρας.

«Η ιδέα ξεκίνησε το 2017 όταν μιλάγαμε σε ένα group με τις φίλες μου. Στο μεταξύ, εγώ ήμουν στο app και μιλούσα με διάφορους, και κάπως έτσι το σκεφτήκαμε. Να δημιουργήσουμε έναν τύπο online φαντασίωσης, όπου για μία ημέρα κάποιος θα γινόταν υπηρέτης μας και εμείς θα ήμασταν οι θεές του», αποκαλύπτει η Κάτια.

Πολλοί πιστεύουν ότι μπορεί να ακολουθήσει ομαδικό σεξ, το οποίο ναι, μερικές φορές έχει συμβεί, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι απαραίτητο ότι θα γίνει.

Και συνεχίζει: «Για να πω την αλήθεια, μόνο στο τσατ μένω τις περισσότερες φορές. Λίγο sexting, κάποια γυμνή φωτό και μέχρι εκεί. Πολλοί με έχουν βρίσει, άλλοι με αποκαλούν «ανάφτρα», αλλά πολλές φορές κολλάω να κάνω κάτι με έναν που έχω γνωρίσει στο Internet. Και τέλος πάντων, προσωπικά νιώθω αφέντρα».

Εδώ αξίζει ίσως να κάνουμε μια παύση για το αυτό το «ανάφτρα». Ουσιαστικά είναι κάτι αντίστοιχο του «καληνυχτάκια», με μια βασική διαφορά: είναι πολύ πιο μειωτικό για τις γυναίκες απ’ ό,τι ο περίπου αντίστοιχος προσδιορισμός για τους άνδρες. Και το κυριότερο: στην «ανάφτρα» πάντα αποδίδεται πρόθεση και στρατηγίκη. Από την πρώτη στιγμή ο σκοπός ήταν να μην φτάσει ποτέ στο κρεβάτι με έναν άνδρα.

Η φίλη της Κάτιας, η Πένυ, εξηγεί ότι όλο αυτό μπορεί να φαίνεται «αστείο» και «εύκολο», αλλά κρύβει τους κινδύνους του. «Κατ’ αρχάς, πολλοί πιστεύουν ότι μπορεί να ακολουθήσει ομαδικό σεξ, το οποίο ναι, μερικές φορές έχει συμβεί, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι απαραίτητο ότι θα γίνει. Αυτό σημαίνει ότι είναι πιθανόν να πρέπει να λύσεις αυτή την παρεξήγηση -και δεν είναι πάντα εύκολο. Μπορεί να είμαστε 4, αλλά ένας ρωμαλέος άνδρας με νεύρα δεν κατευνάζεται εύκολα».

Θα ήσουν αφελής, αν πίστευες ότι όλη η ιστορία περιορίζεται απλώς στο φαγητό στην περιποίηση των αφεντρών. «Θέλουμε να ικανοποιούν κάθε επιθυμία μας», σημειώνει η Πένυ που τα τελευταία χρόνια ζει στη Βέροια, αλλά φροντίζει να περνά τακτικά τα ΣΚ με τις φίλες της.

Νομίζουν ότι μπορεί να τους ληστέψουμε ή να εκδικηθούμε για κάποιον πρώην που μας πλήγωσε.

«Τους ζητάμε να γδυθούν μπροστά μας και τους κοιτάμε. Προσωπικά αυτό μου δίνει μια επιπλέον ικανοποίηση, πέρα από τον αυτονόητο θαυμασμό για ένα όμορφο ανδρικό σώμα ή ένα στιβαρό πέος: τους επιβάλλουμε την ισχύ του δικού μας βλέμματος. Είμαστε εμείς οι κυρίαρχες και εκείνοι μπαίνουν για λίγο στη θέση μας. Για το πώς μπορεί να νιώθουμε όταν ένας άνδρας έχει καρφωμένο το βλέμμα του πάνω μας».

Η Πένυ έχει πολύ μεγάλο στήθος και, όπως μου λέει,  πολλές φορές έχει νιώσει άβολα για κάτι που της χάρισε η φύση, επειδή ακριβώς οι άνδρες κοιτάζουν επίμονα αυτό το μέρος του σώματός της κάνοντάς την να νιώθει άβολα.

Όπως είναι λογικό, πάρα πολλοί άνδρες, από την άλλη, είναι τρομερά επιφυλακτικοί. «Νομίζουν ότι μπορεί να τους ληστέψουμε ή να εκδικηθούμε για κάποιον πρώην που μας πλήγωσε. Πολλοί θεωρούν ότι μας έχει βάλει να του μιλήσουμε κάποια πρώην του, που της είχε κάνει κακό, προκειμένου να πάρει έστω και καθυστερημένα την  εκδίκησή της. Σε όλους αυτούς έχω να πω ότι, όχι, δεν βρισκόμαστε σε μυστική αποστολή ούτε εκτελούμε συμβόλαια θανάτου ούτε πρόκειται να σας ναρκώσουμε και να σας αφαιρέσουμε το νεφρό», ξεκαθαρίζει η τρίτη της παρέας, η Βανέσσα, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Σεπόλια, αλλά τα τελευταία 4 χρόνια μένει στην Θεσσαλονίκη.

Η θηλυκή σεξουαλικότητα μπορεί και αυτή να γίνει περιπετειώδης και, κυρίως, πολυγαμική

Οι περισσότεροι πάντως από αυτούς που έχουν δεχθεί να τις υπηρετήσουν, είναι ευγενικοί, ντροπαλοί, αλλά στο τέλος όλοι περνάνε καλά.

Όλη αυτή η ιστορία με τις αφέντρες, έρχεται να μας δείξει ότι καλό είναι να αφήσουμε στην άκρη τα όποια στερεότυπα έχουμε για τη γυναικεία σεξουαλικότητα, τα οποία συνδέουν τη γυναίκα με την παθητικότητα. Η θηλυκή σεξουαλικότητα μπορεί και αυτή να γίνει περιπετειώδης και, κυρίως, πολυγαμική.

Αυτό είναι το δεύτερο σημείο που αξίζει να προσέξουμε. Μελέτες έχουν δείξει ότι, αν όχι πολυγαμηκότητα, η ανανέωση στο σεξ -ακόμα και αν αυτό ενέχει κινδύνους, είναι εγγεγραμμένη στα γονίδιά μας. Οκ, δεν είμαστε μακάκες (η γνωστή οικογένεια των πιθηκοειδών, για να μην μπερδευόμαστε), αλλά προερχόμαστε από ανθρωποειδείς πιθήκους, που επίσης αναζητούν τη σεξουαλική ποικιλία ακόμα και αν θέσουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο.

Από την άλλη, ζούμε σε μια κοινωνία που εξωθεί τις γυναίκες να κρύβουν τις επιθυμίες τους και να μην είναι αυτόνομες σεξουαλικά, που ποινικοποιεί την πολυγαμία και φυσικά επικρίνει τη γυναίκα που θέλει αν ασκήσει (σεξουαλική) εξουσία πάνω σε έναν άνδρα.

Αν όλο αυτό γίνει σωστά, αν μας φερθείς σωστά, εμείς ξέρουμε πώς να σε ανταμείψουμε και τότε η όλη εμπειρία γίνεται σχεδόν υπερφυσική

Ήδη το Tinder έχει αποκλείσει τις 4 φίλες επειδή τα report για τη συμπεριφορά τους έπεσαν βροχή.

«Εμείς δεν το μετανιώνουμε και εννοείται ότι έχουμε βρει άλλη πλατφόρμα επικοινωνίας για να επικοινωνούμε με τους επίδοξους υπηρέτες μας», λέει η Κάτια.

«Το λέμε σε πολλούς και δεν το πιστεύουν. Αν όλο αυτό γίνει σωστά, αν μας φερθείς σωστά, εμείς ξέρουμε πώς να σε ανταμείψουμε και τότε η όλη εμπειρία γίνεται σχεδόν υπερφυσική», συμπληρώνει η Βανέσσα.

Οι αφέντρες του Tinder έκαναν πράξη το περίφημο cheerleader effect. Μαζί είναι πιο θελκτικές και «καυτές» απ’ ό,τι κάθε μία ξεχωριστά.

Πηγή: playboy.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ