Προκλητικός Πέτρος Ίμβριος για #ΜeToo – «Όλες οι γυναίκες θυμήθηκαν ξαφνικά ότι κάτι τους έχει συμβεί»

Προκλητικός Πέτρος Ίμβριος για #ΜeToo – «Όλες οι γυναίκες θυμήθηκαν ξαφνικά ότι κάτι τους έχει συμβεί»

«Βέβαια θα μου πεις ναι, μην είσαι ηλίθιος, μπορεί να σκεφτόταν ότι αν το έλεγε τότε θα υπήρχε πρόβλημα» δήλωσε ο Πέτρος Ίμβριος σχολιάζοντας το ελληνικό #MeToo

Στην κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι #Not μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής Πέτρος Ίμβριος, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στις πρόσφατες καταστροφικές φωτιές που έπληξαν τη χώρα μας, το ελληνικό #MeToo αλλά και το εμβόλιο κατά του κοροναϊού.

Μιλώντας για τις πυρκαγιές και για το βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Πέτρος Ίμβριος δήλωσε:

«Αυτό που ήθελα να περάσω ήταν το εξής: πάρτε τη ζωή σας στα χέρια σας. Αν έβρισκα κάποιον ο οποίος θα προσπαθούσε να βάλει φωτιά στο διπλανό δάσος, δεν ξέρω τι θα έκανα. Προσπαθούσα να οργανώσω λίγο τους γείτονες να μπορέσουμε να κάνουμε περιπολίες».

Όσον αφορά το ελληνικό #ΜeΤoo σημείωσε:

«Ξέρεις, τώρα όλες οι γυναίκες ξαφνικά θυμήθηκαν ότι κάτι τους έχει συμβεί. Βέβαια θα μου πεις ναι, μην είσαι ηλίθιος, μπορεί να σκεφτόταν ότι αν το έλεγε τότε θα υπήρχε πρόβλημα. Εγώ πιστεύω ότι η δικαιοσύνη πρέπει να βρει ακριβώς και ψάξει ακριβώς τι έχει συμβεί στην κάθε περίπτωση. Όπως δεν συμφωνώ με την παραγραφή. Τι σημαίνει; Κάποια κοπέλα την βίασαν πριν από 20 χρόνια και λέει έχει παραγραφεί. Τι σημαίνει αυτό;»

Tέλος, για τον εμβολιασμό κατά της πανδημίας του κοροναϊού, ο ίδιος ανέφερε:

«Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να κάνει ή να μην κάνει το εμβόλιο. Εγώ αρνητής του εμβολίου δεν υπήρξα ποτέ, υπήρξα όμως σκεπτικιστής του εμβολίου.

Δεν σου κρύβω είχα κλείσει μια φορά ραντεβού για να κάνω το εμβόλιο και το ανέβαλα, αλλά τελικά έκανα και τις δύο δόσεις. Δόξα τω Θεώ, ουρά δεν έβγαλα, δόντια περίεργα, τρίχες στο κορμί μου δεν έχω βγάλει.

Πρέπει όμως να μην μας κλείνουν τα μαγαζιά, πρέπει να μην μας κάνουν ρατσιστές. Τι σημαίνει μαγαζί εμβολιασμένων; Δηλαδή οι άλλοι τι είναι; Λεπροί;»

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε ο Πέτρος Ίμβριος:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ