Το χάνουμε το κορμί – Τελεσίγραφο στην Μαλέσκου για τα μονοψήφια

Το χάνουμε το κορμί – Τελεσίγραφο στην Μαλέσκου για τα μονοψήφια

Άνω – κάτω είναι ο ΣΚΑΪ με τις συνολικές επιδόσεις του προγράμματος καθώς μέχρι στιγμής δεν «τραβάει» τίποτα.

Άνω – κάτω είναι ο ΣΚΑΪ με τις συνολικές επιδόσεις του προγράμματος καθώς μέχρι στιγμής δεν «τραβάει» τίποτα. Όμως οι ευθύνες δεν είναι μόνο των στελεχών ή των παραγωγών αλλά σε κάποιες περιπτώσεις και των παρουσιαστών.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είχε ενεργότατο ρόλο φέτος στην επιλογή των συνεργατών της μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Και για να σας αποκαλύψω και ένα παρασκήνιο και πέρσι είχε γνώμη στην επιλογή αλλά φέτος έγινε πιο έντονη.

  • Κάπως έτσι για παράδειγμα κόπηκε ο νικητής του «Survivor» Σάκης Κατσούλης που αποδεδειγμένα έχει πέραση στο ωραίο φύλο και μπορεί να μην τα «έλεγε» όμως θα βελτιωνόταν (βλέπε Βασάλος και Ντάνος).

Κάπως έτσι επιλέχθηκε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος που είχε φύγει πριν χρόνια από το πάνελ της Καινούργιου όταν το «Ευτυχείτε» έκανε 3% και κάπως έτσι μονιμοποιήθηκε η Σίσσυ Καλλίνη στο πάνελ μετά από δύο αποτυχημένες χρονιές σε Σκορδά και Μπάρκα.

Και τέλος;

Κάπως έτσι κόπηκαν από τις λίστες δημοσιογράφοι και πρόσωπα με καυστικό λόγο. Η εκπομπή της Μαλέσκου μπάζει από παντού και τώρα δεν υπάρχει το «Survivor» για να την βοηθήσει.

Μαθαίνω λοιπόν πως θα της επιδοθεί σκληρό τελεσίγραφο να ανέβουν τα νούμερα έστω και σε οριακό διψήφιο που θα έχει το 10 μπροστά μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες.

Σε διαφορετική περίπτωση θα φύγουν μέλη του πάνελ ή και ολόκληρο και θα υπάρξουν αντικαταστάσεις. Και αυτό είναι μόνο η αρχή με τις φήμες στο Φάληρο να εμπεριέχουν ακόμη και τα χειρότερα σενάρια για το μέλλον του «Love It».

Πηγή: nassosblog.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ