«Ας γδυθούμε» – Αστυνομικοί έκαναν σεξ εν ώρα διάρρηξης – Τους έψαχναν και σε νοσοκομείο

«Ας γδυθούμε» – Αστυνομικοί έκαναν σεξ εν ώρα διάρρηξης – Τους έψαχναν και σε νοσοκομείο

Σεξ εν ώρα υπηρεσίας. Δύο αστυνομικοί, και οι δυο παντρεμένοι με παιδιά, πιάστηκαν επ' αυτοφώρω και παραιτήθηκαν πριν χάσουν τις δουλειές τους.

To καθήκον πάνω από όλα δεν ισχύει στην περίπτωση δύο αστυνομικών που αγνόησαν τις κλήσεις από νοσοκομείο και μια διάρρηξη, για να κάνουν σεξ στο περιπολικό τους ενώ βρίσκονταν σε υπηρεσία.
Ο λόγος για τη Μόλι Έντουαρντς και τον Ρίτσαρντ Πάτον που έριξαν «άκυρο» στα περιστατικά που έπρεπε να μεταβούν.

Έπειτα από έρευνα, φάνηκε πως ο 39χρονος Πέιτον φώναζε μες την… ηδονή «ας γδυθούμε» όταν στην συχνότητα του περιπολικού υπήρχε κλήση για να μεταβούν σε κατάστημα με ηλεκτρονικά είδη, όπου γινόταν διάρρηξη.

Ο παράνομος δεσμός των αστυνομικών –και οι δύο παντρεμένοι με παιδιά– αγνόησαν επίσης και μια άλλη κλήση στις 4:17 το πρωί για να πάνε σε ένα νοσοκομείο ώστε να βρίσκονται κοντά σε δύο θύματα σοβαρής επίθεσης έξω από ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης για να πάρουν κατάθεση.

Εκείνη τη στιγμή, ήταν σταθμευμένοι 15 λεπτά μακριά για να κάνουν σεξ, όπως έγινε γνωστό από έρευνα που επικαλείται η «The Sun».

Μάλιστα, οι δύο ένστολοι «χρεώθηκαν» από μυστικές ηχογραφήσεις στο περιπολικό, που έπιασε τους δύο να μοιράζονται «σεξουαλικές φαντασιώσεις» στο Σάρεϊ Χιθ της Αγγλίας.

Γδύσιμο, φιλιά και «παιχνίδια» στα γυμνά τους σώματα, ήταν μέρος της σεξουαλικής επαφής που είχαν οι δύο ένστολοι, σύμφωνα με την έκθεση της Αστυνομίας.

Τελικά, το παράνομο ζευγάρι παραιτήθηκε από το Αστυνομικό Σώμα του Σάρεϊ και δικάστηκαν ερήμην τους ενώ ο δεσμός τους φαίνεται πως είχε διάρκεια.

Η περιπετειούλα τους φέρεται να έλαβε χώρα ανάμεσα στον Ιούνιο και τον Σεπτέμβριο του 2019, πάλι στο περιπολικό και εν ώρα καθήκοντος.

Η αστυνομικίνα ισχυρίστηκε πως έκανε σεξ με τον συνάδελφό της μόνο για δύο ημέρες, ενώ το περιπολικό τους ήταν χαλασμένο, και στο υπόμνημα της παραίτησής της είπε πως «δεν κάναμε πάντα έρωτα, πολλές φορές απλά κρατιόμασταν χέρι – χέρι».

«Μου άρεσε ο χρόνος που περάσαμε μαζί, αλλά συνειδητοποίησα ότι αυτό που κάναμε ήταν λάθος και θα του έλεγα ότι πρέπει να το σταματήσουμε» πρόσθεσε.

Η επιτροπή που διερεύνησε την υπόθεση κατέληξε στο συμπέρασμα πως οι δύο συνάδελφοι δεν ήθελαν να διακόψουν το σεξ, με τον επικεφαλής της επιτροπής, Τζον Μπάσετ, να υπογραμμίζει πως υπέπεσαν σε σοβαρές παραβάσεις που η κοινή γνώμη θα χαρακτήριζε «κραυγαλέες» και θα έφερναν δημόσια κατακραυγή.

Παράλληλα, ο Πέιτον φέρεται να έκανε ρατσιστικά σχόλια για έναν Ασιάτη συνάδελφό του, με το Αστυνομικό Τμήμα του Σάρεϊ να μιλά με τα καλύτερα λόγια για την Έντουαρντς.

Πηγή:sputniknews.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ