«Βόμβα» στην ελληνική σόουμπιζ – Χώρισε διάσημο μοντέλο – Ελεύθερη και ωραία ξανά η μελαχρινή καλλονή

«Βόμβα» στην ελληνική σόουμπιζ – Χώρισε διάσημο μοντέλο – Ελεύθερη και ωραία ξανά η μελαχρινή καλλονή

Το διάσημο μοντέλο αυτό το διάστημα βρίσκεται στο Ντουμπάι για επαγγελματικούς λόγους

Οριστικός μοιάζει να είναι αυτή τη φορά ο χωρισμός διάσημου μοντέλου και του αγαπημένου της.

Η Ιωάννα Μπέλα και ο Γιάννης Λεωνίδου έδωσαν ακόμα μια ευκαιρία στη σχέση τους αλλά από ότι φαίνεται τα πράγματα δεν είχαν καλή κατάληξη.

Οι δυο τους ζούσαν το μεγαλύτερο διάστημα στον τόπο καταγωγής του επιχειρηματία, την Κύπρο. Το καλοκαίρι, λόγω της δουλειά τους (έχει εταιρεία ενοικιάσεως lear jet) ταξίδεψαν μαζί σε κοσμοπολίτικους προορισμούς, όπως η Ίμπιζα και το Μόντε Κάρλο, αλλά και το αγαπημένο τους Λονδίνο.

Τον περασμένο Ιανουάριο η Ιωάννα είχε μιλήσει για τον πρώτο τους χωρισμό στο περιοδικό ΟΚ!: «Πήρα πολλά πράγματα από τον συγκεκριμένο άνθρωπο και χαίρομαι που ο Γιάννης ήταν ένα κομμάτι της ζωής μου. Όταν όμως είσαι συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι, γιατί η δουλειά σου σου επιβάλλει να μένεις αρκετές εβδομάδες ή και μήνες στο εξωτερικό, δεν είναι εύκολο να κρατήσεις μια σοβαρή σχέση. Αυτή την περίοδο βάζω σε προτεραιότητα τη δουλειά μου και όχι την προσωπική μου ζωή. Όταν το συζήτησα με τον Γιάννη, συμφώνησε κι εκείνος μαζί μου ότι θα ήταν καλύτερα να τελειώσουμε τη σχέση μας τώρα και να κρατήσουμε μια καλή επικοινωνία, παρά να τη δούμε να φθείρεται και να φτάσουμε σε σημείο να μη μιλάμε». Τελικά όμως οι δυο τους, την άνοιξη αποφάσισαν να δώσουν μια ευκαιρία στη σχέση τους. Οι φήμες μάλιστα έλεγαν τότε πως είχαν συζητήσει το ενδεχόμενο επισημοποίησής της.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του OK! από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού, ο πρόσφατος χωρισμός τους είχε να κάνει και πάλι με την απόσταση. Η Ιωάννα αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Ντουμπάι, έχοντας υπογράψει συμβόλαιο ενός χρόνου με το μεγαλύτερο πρακτορείο μοντέλων των Αραβικών Εμιράτων. Χτες φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο γνωστού περιοδικού και ανέβασε στο instragam της stories από τα παρασκήνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ