Το μήνυμα στο κινητό του Ικάρντι που… τρέλανε τη Νάρα – «Πρέπει να βγούμε και να γαμ@@@» (pic)

Το μήνυμα στο κινητό του Ικάρντι που… τρέλανε τη Νάρα – «Πρέπει να βγούμε και να γαμ@@@» (pic)

Τηλεοπτική εκπομπή φέρεται πως αποκάλυψε το μήνυμα που είδε η Γουάντα Νάρα στο κινητό του Μάουρο Ικάρντι και πυροδότησε τον χωρισμό τους.

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση ο… σεισμός που προκλήθηκε με ανάρτηση της Γουάντα Νάρα στα social media, στην οποία η εντυπωσιακή Λατινοαμερικάνα κατηγορούσε τον Μάριο Ικάρντι για απιστία και εμμέσως πλην σαφώς γνωστοποιούσε το διαζύγιό τους.

«Άλλη μια οικογένεια καταστράφηκε από μία σκύλα», έγραψε πριν λίγες μέρες χαρακτηριστικά στο μήνυμά της η Γουάντα Νάρα, η οποία μάλιστα δημοσίευσε φωτογραφίες στο Instagram, στις οποίες βρίσκεται στο αεροπλάνο και μαζί με τα παιδιά της φεύγουν από το Παρίσι.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ισπανία, η γυναίκα που «τρέλανε» τον Αργεντινό φορ της Παρί Σεν Ζερμέν είναι η Τσίνα Σουάρες, με την τηλεοπτική εκπομπή «Los Angeles de la Manana» να προχωράει την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, η εκπομπή φέρεται να εντόπισε το μήνυμα που έκανε έξαλλη τη Νάρα, με τη Σουάρες να αρνείται ότι εμπλέκεται αλλά να… προδίδεται.

Η 29χρονη φαίνεται πως έστειλε στον Ικάρντι μέσω του Telegram το εξής μήνυμα: «πρέπει κάποια μέρα να βγούμε και να γαμ@@@με, κάπου που δεν θα σε ξέρουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ