Άναυδος ο Νίκος Μουτσινάς – Ο άνδρας που μπήκε ξαφνικά στη ζωή του

Άναυδος ο Νίκος Μουτσινάς – Ο άνδρας που μπήκε ξαφνικά στη ζωή του

Πανικός με τον παρουσιαστή

Άναυδος έμεινε ο Νίκος Μουτσινάς το μεσημέρι της Τρίτης (19/10), με τον παρουσιαστή να βλέπει… ξαφνικά έναν άνδρα να μπαίνει και να τον προσεγγίζει.

Συγκεκριμένα, στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» εισέβαλε ο Σαρμπέλ. Ο τραγουδιστής εμφανίστηκε τραγουδώντας το νέο του τραγούδι, «Το πάρτι αρχίζει», ενώ στη συνέχεια κάθισε στην πολυθρόνα δίπλα στον Νίκο Μουτσινά, του οποίου η σχέση αποκαλύφθηκε, όπου μεταξύ άλλων, μίλησε για τη ζωή του ανάμεσα σε Ντουμπάι, Λονδίνο και Ελλάδα.

Η εξομολόγηση του Σαρμέλ στον Μουτσινά

«Έχω γεννηθεί και μεγαλώσει στο Λονδίνο. Μοίραζα τη ζωή μου σε Λονδίνο και Ντουμπάι. Αυτή την περίοδο όμως βρίσκομαι και στην Αθήνα γιατί έχω βγάλει καινούργιο τραγούδι. Στο Λονδίνο έχω διάφορες επιχειρήσεις και στο Ντουμπάι αλλά δεν έχουν να κάνουν με το τραγούδι. Όλον αυτό τον καιρό μου έλειπε πάρα πολύ η Ελλάδα, ήταν καιρός νομίζω να ξαναβγάλω τραγούδι γιατί ήταν κάτι που είχα πάντα μέσα μου», δήλωσε ο τραγουδιστής στο Νίκο Μουτσινά.

Για την απόφασή του να εγκαταλείψει την Ελλάδα ανέφερε: «Έφυγα από την Ελλάδα χωρίς να υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος. Είμαι ένας άνθρωπος που βαριέται πάρα πού εύκολα και δεν μπορώ να κάνω συνέχεια το ίδιο και το ίδιο. Ωστόσο, κάποια στιγμή το ένιωσα και επέστρεψα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ