«Όταν έπαιζα στο Καφέ της Χαράς κυριολεκτικά με είχαν φτύσει στο δρόμο»

«Όταν έπαιζα στο Καφέ της Χαράς κυριολεκτικά με είχαν φτύσει στο δρόμο»

Η αποκάλυψη αγαπημένου πρωταγωνστή που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό

Ο Γιώργος Καραμίχος έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται, όπου μίλησε για την σειρά Ήλιος που πρωταγωνιστεί και τα αποκλειστικά που σας έχουμε είναι «φωτιά», αλλά και για το ρόλο του στην σειρά Καφέ της Χαράς.

«Όλοι φωνάζουν από μακριά “αστυνόμε, μπάτσε”. Οι περισσότεροι είναι ευγενικοί μαζί μου. Ακόμα και κάνα δυο που με έχουν φτύσει για ρόλους κακών που έχω παίξει στο παρελθόν…», είπε αρχικά.

Η αποκάλυψη του Καραμίχου για το Καφέ της Χαράς

Με είχαν φτύσει και στο Καφέ της Χαράς και μου έλεγαν “αυτά που κάνεις στην πρωτευουσιάνα θα τα πληρώσεις”. Και με είχαν φτύσει και όταν έπαιζα στη Λένη. Κυριολεκτικά με είχα φτύσει, μία γυναίκα μου είπε “φτου σου παλιάνθρωπε που τα έπαιξες όλα”», αποκάλυψε και τους άφησε όλους άφωνους.

«Στο τελευταίο γύρισμα στο Καφέ της Χαράς, με παίρνουν τηλέφωνο για να μου πουν πως έφυγε η μητέρα μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή Breakfast@Star βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (7/10) ο Βασίλης Χαλακατεβάκης. Ο γνωστός ηθοποιός προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση για την αυλαία στο «Καφέ της χαράς».

Συγκεκριμένα, ο ίδιος αναφέρθηκε στην απώλεια της μητέρας του λίγο πριν έρθει το παιδί του στον κόσμο.

«Λίγο πριν έρθει στον κόσμο το παιδί μου, έφυγε η μητέρα μου μετά από μεγάλη ταλαιπωρία. Ήταν συγκλονιστικό αυτό… Στο τελευταίο γύρισμα που είχα στο Καφέ της Χαράς είχα να πω την ατάκα, «που είναι η νύφη να έρθω να της τραγουδήσω» και με παίρνουν τηλέφωνο για να μου πουν πως έφυγε η μητέρα μου.

Ήταν ένας μεγάλος αγώνας. Δηλαδή ήταν ένα καλό νέο από τη μία γιατί είχε μια απίστευτη ταλαιπωρία η μητέρα μου αλλά ήταν ένας άγιος άνθρωπος και η μάνα είναι η μάνα».Φεύγει όμως το ένα για να σου έρθει κάτι άλλο… Έφυγε για να σου κάνει τόπο να φροντίσεις αυτό που έρχεται και αυτό μου έδωσε την μεγάλη χαρά» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Πηγή:youweekly.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ