Ξέσπασε η Ναταλί Κάκκαβα – «Ξέρετε τι έχω περάσει εγώ;»

Ξέσπασε η Ναταλί Κάκκαβα – «Ξέρετε τι έχω περάσει εγώ;»

Το ξέσπασμα της Ναταλί Κάκκαβα με αφορμή το bullying...

«Το θέμα των κιλών το έχω ζήσει έντονα στην οικογένεια μου. Η μαμά μου έχει υπάρξει παχύσαρκη. Είναι ένα θέμα που με ρίχνει πολύ γιατί το βίωσα με τη μαμά μου. Δεν θεωρώ ότι κανένας άνθρωπος που έχει πολλά παραπανίσια κιλά νιώθει καλά με τον εαυτό του και όσοι το λένε, νομίζω λένε ψέματα…

Ποια είναι η κοινωνία που θα σε κάνει να νιώσεις χειρότερα; Γιατί πολλές φορές μου λένε “Α είσαι πολύ αδύνατη”. Ξέρετε γιατί είμαι πολύ αδύνατη; Επειδή τη μάνα μου τη κορόιδευαν έχω το απωθημένο να μην πάρω ποτε κιλά, ούτε στην εγκυμοσύνη μου πήρα.

Kαι ναι, δεν τρώω για να μην πάρω κιλά γιατί είμαι κόρη μιας γυναίκας που δέχτηκε πολύ χλευασμό», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναταλί Κάκκαβα, μιλώντας, με αφορμή ένα ρεπορτάζ που προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή για τους επώνυμους που έχουν δεχτεί bullying για τα κιλά τους.

Οι συνάδελφοί της δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη συγκίνησή τους. Η Αφροδίτη Γραμμέλη μάλιστα, λύγισε ενώ όταν πήρε τον λόγο πρόσθεσε: «Δεν μου αρέσει να κλαίμε στην τηλεόραση απλά είμαι και εγώ μαμά και βλέπω τι γίνεται στα σχολεία. Ρε παιδιά τι κανίβαλοι είναι αυτοί γύρω μας;

Συνάδελφοι μας φωτογραφίζουν, μας βάζουν φωτογραφίες στον λογαριασμό τους. Είναι ένας ούτε το όνομα του δεν θέλω να πω… με έλεγε σουφραζέτα. Υπάρχουν γύρω μας κανίβαλοι και εμείς το ανεχόμαστε ενώ δεν πρέπει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ