Οι ζαρτιέρες της Ελένης Τσαβαλιά (pic)

Οι ζαρτιέρες της Ελένης Τσαβαλιά (pic)

Για κάποιες γυναίκες η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Και το παράδειγμα της Ελένης τσαβαλιά ταιριάζει γάντι.

Για κάποιες γυναίκες η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός. Και το παράδειγμα της Ελένης τσαβαλιά ταιριάζει γάντι.

Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια και σύζυγος του Μάρκου Σεφερλή δεν είναι απλά μια όμορφη γυναίκα. Είναι… θεαματική στο σανίδι. Και η φωτό που η ίδια ανέβασε στο Instagram απλά επιβεβαίωνει τα αυτονόητα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η 57χρονη ξανθιά καλλονή και σύζυγος του κωμικού ηθοποιού Μάρκου Σεφερλή ξεκίνησε την καριέρα της ως ηθοποιός το 1984, σε ηλικία 20 ετών, παίζοντας μαζί με την Ρένα Βλαχοπούλου στην ταινία «Μια Ρένα χωρίς φρένα».

Φημίζεται ότι είναι μια από τις πιο καλλίγραμμες παρουσίες του θεάτρου και της τηλεόρασης, αφού ειναι γνωστό ότι λατρεύει να γυμνάζεται και είναι άτομο που προσέχει το σώμα της όσο κανείς άλλος.

Από το 1986 μέχρι το 1989 ακολούθησε αρκετές βιντεοταινίες άλλοτε με πρωταγωνιστικούς και άλλοτε με μικρότερους ρόλους. Μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1980 είχε λάβει μέρος σε συνολικά 29 βιντεοταινίες.

Μαζί με τον Μάρκο Σεφερλή έχουν και κάνει και πρωινό στο Mega και συγκεκριμένα τη σεζόν 2014-2015 όπου παρουσίασαν την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή MEGA με μία, όπου μας πραγματικά μας χάρισαν ατελείωτες στιγμές ξεκαρδιστικού γέλιου.

Ο λογαριασμό της στο Instagram είναι ένας απο τους δυνατούς που υπάρχουν και οι followers της την απολαμβάνουν διαρκώς σε απίστευτες φωτογραφίες αλλά και βίντεο τα οποία κάνουν την διαφορά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ