Μίλησε δημόσια για το διαζύγιο η Ναταλία Τσαλίκη – Αποκαλύψεις για τον Γιάννη Μπέζο

Μίλησε δημόσια για το διαζύγιο η Ναταλία Τσαλίκη – Αποκαλύψεις για τον Γιάννη Μπέζο

Οι αποκαλύψεις της ηθοποιού

Η Ναταλία Τσαλίκη μίλησε πριν από καιρό για το γάμο της με τον Γιάννη Μπέζο και όχι μόνο, εξομολογούμενη πράγματα ακόμη και για την οικογένειά της, όπως τη σχέση των γονιών της.

«Για να πετύχει μια σχέση, πρέπει να έχεις κάνει τις επαναστάσεις σου, γιατί δεν μπορείς να βρεις τον εαυτό σου μέσα στη σχέση», δήλωσε, ενώ αποκάλυψε πως η οικογένειά της ήταν ασταθής και από τα 12 της χρόνια θυμάται να είναι αυστηρή με τον εαυτό της, δοκιμάζοντας τα όρια και τις αντοχές της, με τον Μπέζο να μιλά παράλληλα για τη γυναίκα που του άλλαξε τη ζωή.

Η αποκάλυψη για τους γονείς της και η σχέση με τον Μπέζο

«Οι γονείς μου ήθελαν να χωρίσουν, αλλά δυστυχώς δεν χώρισαν ποτέ, και αυτό για ένα παιδί είναι άρρωστο», ενώ για την δημιουργία δικής της οικογένειας είπε μεταξύ άλλων πως, «για να δημιουργήσω οικογένεια έπρεπε να αισθανθώ ασφαλής, εγώ δεν πήγα να κρατηθώ από το σύντροφό μου ή από το παιδί μου».

Για τις μεθόδους αυτοβελτίωσης που έχει χρησιμοποιήσει προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προσωπικά της θέματα, η Ναταλία Τσαλίκη είπε πως έχει χρησιμοποιήσει πολλά «εργαλεία», μεταξύ αυτών ψυχανάλυση, διαλογισμό και ρεΐκι. «Ό, τι με τρόμαζε το έθετα ως πρόκληση στον εαυτό μου για να το ξεπεράσω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τη σχέση της με τον Γιάννη Μπέζο δήλωσε πως την υποστηρίζει πάρα πολύ στις επιλογές της, και πολλές φορές ακολουθούσε και ο ίδιος.

Πηγή:athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ