Οι γυμνές φωτογραφίες της Τζένιφερ Λόρενς και το τραύμα…

Οι γυμνές φωτογραφίες της Τζένιφερ Λόρενς και το τραύμα…

Σε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης προχώρησε η Jennifer Lawrence, μιλώντας στο περιοδικό «Vanity Fair» τόσο για την προσωπική της ζωή, όσο και για την πολυετή καριέρα της, στον χώρο της υποκριτικής.

Σε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης προχώρησε η Jennifer Lawrence, μιλώντας στο περιοδικό «Vanity Fair» τόσο για την προσωπική της ζωή, όσο και για την πολυετή καριέρα της, στον χώρο της υποκριτικής. Η star του Hollywood, μεταξύ άλλων, με απόλυτη ειλικρίνεια και θάρρος, εξομολογήθηκε πως η δημοσιότητα που κερδίζει όλα αυτά τα χρόνια, της έχει προκαλέσει σημαντικά προβλήματα. Συγκεκριμένα, η ηθοποιός αναφέρθηκε στο ψυχικό τραύμα που της άφησε η διαρροήγυμνών φωτογραφιών της πριν από μερικά χρόνια.

Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός εξήγησε πως παρόλο που το σκάνδαλο, το οποίο δημιουργήθηκε το 2014 και αφορούσε εκτός από την ίδια και πολλές ακόμα διάσημες γυναίκες του Hollywood, έλαβε τέλος ακολουθώντας την νομική οδό, το τραύμα του υπάρχει ακόμα. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους, για τους οποίους η Lawrence έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά και έχει περιορίσει την αλληλεπίδρασή της με τον Τύπο. Αναλογιζόμενη ανήσυχη την δοκιμασία, η ηθοποιός είπε «Οποιοσδήποτε μπορεί να πάει να δει το γυμνό σώμα μου χωρίς τη συγκατάθεσή μου, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Κάποιος στη Γαλλία μόλις τα δημοσίευσε. Το τραύμα μου θα υπάρχει για πάντα».

Το 2017 σε μια συνέντευξη της στην Oprah, η Lawrence είχε πει ότι το πώς το χακάρισμα την είχε κάνει να φοβάται να βγει γυμνή στην οθόνη για οποιαδήποτε ταινία. «Δεν θα μοιραστώ ποτέ αυτό το κομμάτι του εαυτού μου, από τότε που μοιράστηκε παρά τη θέλησή μου. Θα προτιμούσα πολύ περισσότερο να είχαν διαρρήξει το σπίτι μου. Έχω τεράστιο φόβο με το τηλέφωνό μου και το laptop μου» είχε δηλώσει τότε η ηθοποιός.

Πηγή: msn.com

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ