Όταν η «αγνώριστη» Μπακοδήμου, πόζαρε δίπλα στον Κανάκη (pics)

Όταν η «αγνώριστη» Μπακοδήμου, πόζαρε δίπλα στον Κανάκη (pics)

Μια άλλη Μπακοδήμου. Από μια άλλη εποχή.

Αγριεμένη η Μαρία Μπακοδήμου με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και την προκλητική αυτή υπόθεση που έχει αφήσει την Ελλάδα με το στόμα ανοιχτό. Έκανε μάλιστα μια σειρά από δηλώσεις η γνωστή παρουσιάστρια καταγγέλλοντας το αυτονόητο και επιβεβαιώνοντας την ευαισθησία της σε ένα θέμα που σαφώς έχει σοκάρει.

Είναι φίλη η Μπακοδήμου με τον Αντώνη Κανάκη. Και μάλιστα εδώ και δεκαετίες. Με αφορμή μάλιστα τις δηλώσεις της, αρκετά sites έψαξαν και ανέσυραν μια φωτογραφία από την εποχή που εκείνη ως συντάκτρια του ΚΛΙΚ απασχολούνταν ακόμη με το «ρεπορτάζ» και την αρθρογραφία.

Και η φωτογραφία είναι σα να μας ταξιδεύει στον χρόνο. Διότι η Μαρία Μπακοδήμου πριν μεταμορφωθεί κυριολεκτικά απο τις πλαστικές που έχει κάνει κατά καιρούς δεν είχε καμία σχέση με την χυμώδη παρουσιάστρια που βλέπουμε εδώ και χρόνια στην τηλεόραση με αποκορύφωμα φέτος και τις κριτικές της ικανότητες στο μουσικό σόου του J2US του Νίκου Κοκλώνη.

Θα μπορούσε κανείς να πει ότι υπάρχουν δύο τελείως διαφορετικές Μαρίες Μπακοδήμου, εκείνη που υπήρξε πριν τις πλαστικές και εκείνη που υπάρχει τώρα και είναι μετά τις πλαστικές.

Φυσικά και προτιμούμε την 54χρονη κριτή του μουσικού σόου, σίγουρα όμως θα μπορούσαμε και θα ήταν δίκαιο να παινεύσουμε και την δουλειά που έκανε ο πλαστικός για να βλέπουμε την Μαρία Μπακοδήμου τώρα μια πραγματική θεά!
Ίσως μάλιστα να λέγαμε ότι τώρα είναι πιο νέα και απο ποτέ. Αυτό όμως θα το κρίνετε εσείς βλέποντας την να ποζάρει δίπλα στον Φώτη Σεργουλόπουλο και τον Αντώνη Κανάκη όταν όλοι ήταν….παιδιά!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ