Ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Μέγκαν Μαρκλ από το Fox

Ντοκιμαντέρ για τη ζωή της Μέγκαν Μαρκλ από το Fox

Με το ενδιαφέρον για τη Μέγκαν Μαρκλ να φτάνει στο αποκορύφωμα ενόψει του γάμου της με τον πρίγκιπα Χάρι, το Fox θα προβάλει ένα δίωρο ντοκιμαντέρ – αφιέρωμα στην Αμερικανίδα ηθοποιό στις 11 Μαϊου. Το ντοκιμαντέρ «Μέγκαν Μαρκλ: Μια Αμερικανίδα πριγκίπισσα» (Meghan Markle: An American Princess) περιλαμβάνει σκηνές από τα παρασκήνια και αρχειακό υλικό. Οι […]

Με το ενδιαφέρον για τη Μέγκαν Μαρκλ να φτάνει στο αποκορύφωμα ενόψει του γάμου της με τον πρίγκιπα Χάρι, το Fox θα προβάλει ένα δίωρο ντοκιμαντέρ – αφιέρωμα στην Αμερικανίδα ηθοποιό στις 11 Μαϊου.

Το ντοκιμαντέρ «Μέγκαν Μαρκλ: Μια Αμερικανίδα πριγκίπισσα» (Meghan Markle: An American Princess) περιλαμβάνει σκηνές από τα παρασκήνια και αρχειακό υλικό. Οι δημιουργοί του υποστηρίζουν ότι είναι μία αξιόπιστη ματιά στη γυναίκα που θα μπορούσε να αλλάξει για πάντα τη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Είναι μία εκ των έσω ιστορία της νύφης, για την οποία μιλούν άνθρωποι που τη γνωρίζουν. Στο ντοκιμαντέρ περιλαμβάνονται συνεντεύξεις της θετής αδερφής της Μαρκλ, Σαμάνθα, του δημοσιογράφου και παρουσιαστή, Πιρς Μόργκαν, του πρώην μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Πολ Μπάρελ και του Ντίκι Άρμπιτερ, πρώην γραμματέα Τύπου της Βασίλισσας Ελισάβετ Β’, σύμφωνα με το Variety.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ